kr. 0,00
Chickpea Masala
Økologisk Chickpea Masala fra Økomama er en skøn hverdagsret til dig, der vil have et alternativ til kød og som gerne vil undgå højt forarbejdede ingredienser. Chickpea Masala er den vegetariske udgave af den klassiske indiske ret Chicken Masala.
Chickpea Masala består af forkogte økologiske kikærter og en Masala krydderiblanding til en velsmagende og let krydret sauce. Her har du en opskrift på en nem og lækker økologisk vegetarret til to personer.
Det skal du bruge
- 1 dåse Økomama Chickpea Masala
- 1 glas Zelected Syltede rødløg
- 1 dl Creme Fraiche
- 1 frisk mango
- Forårsløg
- Fladbrød eller naanbrød
Sådan gør du
- Hæld dåsens indhold af Økomama Chickpea Masala i en kasserolle.
- Tilsæt krydderiblandingen og rør rundt.
- Lad retten simre 10 minutter ved middelsvag varme.
- Anret Chickpea Masala i to skåle sammen med skiver af mango og fladbrød eller naanbrød
- Top retten med creme fraiche og fint snittede forårsløg
Taco Beans med majs, avocado og tortillas
Økologiske Taco Beans fra Økomama er en skøn hverdagsret til dig, der vil have et velsmagende alternativ til kød og som gerne vil undgå højt forarbejdede ingredienser.Taco Beans består af røde kidneybønner…
Chili sin Carne med Guacamole
Chili sin Carne er en velsmagende og vegetarisk version af den klassiske mexicanske ret, Chili con Carne. De friske grøntsager, chili og tomat give retten fylde, så kødet slet ikke savnes. Den…
Chicken Burrito Bowl
Denne enkle Chicken Burrito Bowl-opskrift er fyldt med saftig grillet kyllingebryst, majs, sorte bønner og andre smagfulde ingredienser. Den er velsmagende, mættende og nem at lave.