Chili sin Carne med Guacamole

Chili sin Carne med Guacamole

Chili sin Carne er en velsmagende og vegetarisk version af den klassiske mexicanske ret, Chili con Carne. De friske grøntsager, chili og tomat give retten fylde, så kødet slet ikke savnes. Den er fyldt med proteinrige mættende bønner og så smager den bare forrygende og så er det oveni købet nem og nærende aftensmad.

Det skal du bruge

Guacamole

  • 2 modne avocadoer
  • 2 tsk friskpresset limesaft
  • 1½ spsk finthakket salatløg
  • 1 dl creme fraiche 18%
  • ½ tsk groft Middelhavssalt

Sådan gør du

  • Smelt smørret i en gryde og svits løg, hvidløg og zucchini heri.
  • Tilsæt bønner, hakkede tomater, chili, spidskommen, salt, peber og vand.
  • Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 15. minutter.
  • Tilsæt peberfrugter og kog i yderligere ca. 3 minutter.
  • Smag til med salt, peber og limesaft.

Guacamole

  • Mos avocadoen med en gaffel.
  • Rør alle ingredienserne sammen til guacamole.

Server retten rygende varm med cremet guacamole og godt madbrød til.
Opskriften er til 4 personer.

Se også
Sushi Bowl med Laks

Sushi Bowl med Laks

Sushi Bowl med Laks er en nem og ukompliceret japansk klassiker. Sushi har sine rødder dybt forankret i japansk kultur, hvor friskhed, balance og æstetik går hånd i hånd. Denne sushi bowl,…

Se denne opskrift

Focaccia med grillede oliven, soltørrede tomater og syltede rødløg

Focaccia med grillede oliven, soltørrede tomater og syltede rødløg

Her er opskriften på et klassisk focaccia­brød på baggrund af en lækker pinsadej som både er luftigt, har en blød krumme og en sprød skorpe. Focaccia­brødet er toppet med grillede oliven, soltørrede…

Se denne opskrift

Elote salat – Mexikanske gademajs

Elote salat – Mexikanske gademajs

Elotes eller mexicansk gademajs, er en populær “antojito – lille lækkerbisken”, som du kan finde som street food over hele Mexico og USA. Denne ret kan variere, og den klassiske opskrift på…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping