Chili sin Carne med Guacamole

Chili sin Carne med Guacamole

Chili sin Carne er en velsmagende og vegetarisk version af den klassiske mexicanske ret, Chili con Carne. De friske grøntsager, chili og tomat give retten fylde, så kødet slet ikke savnes. Den er fyldt med proteinrige mættende bønner og så smager den bare forrygende og så er det oveni købet nem og nærende aftensmad.

Det skal du bruge

Guacamole

  • 2 modne avocadoer
  • 2 tsk friskpresset limesaft
  • 1½ spsk finthakket salatløg
  • 1 dl creme fraiche 18%
  • ½ tsk groft Middelhavssalt

Sådan gør du

  • Smelt smørret i en gryde og svits løg, hvidløg og zucchini heri.
  • Tilsæt bønner, hakkede tomater, chili, spidskommen, salt, peber og vand.
  • Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 15. minutter.
  • Tilsæt peberfrugter og kog i yderligere ca. 3 minutter.
  • Smag til med salt, peber og limesaft.

Guacamole

  • Mos avocadoen med en gaffel.
  • Rør alle ingredienserne sammen til guacamole.

Server retten rygende varm med cremet guacamole og godt madbrød til.
Opskriften er til 4 personer.

Se også
Focaccia med grillede oliven, soltørrede tomater og syltede rødløg

Focaccia med grillede oliven, soltørrede tomater og syltede rødløg

Her er opskriften på et klassisk focaccia­brød på baggrund af en lækker pinsadej som både er luftigt, har en blød krumme og en sprød skorpe. Focaccia­brødet er toppet med grillede oliven, soltørrede…

Se denne opskrift

Majssalsa med tomat og lime

Majssalsa med tomat og lime

Majssalsa med tomat og lime er en farverig og lækker og som både er nemt, hurtigt og billigt at lave derhjemme. Majssalsa kan varieres i det uendelige og du kan variere med…

Se denne opskrift

Creamed corn – Flødestuvede majs

Creamed corn – Flødestuvede majs

Creamed corn er fløde­stuvede majs. Fløde­stuvede majs er den perfekte kombination af sødme fra de supersøde majs med en silkeblød creamet sauce af fløde, smør, fløde og parmesan. Det er en populær…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping