kr. 0,00

Chili sin Carne med Guacamole
Chili sin Carne er en velsmagende og vegetarisk version af den klassiske mexicanske ret, Chili con Carne. De friske grøntsager, chili og tomat give retten fylde, så kødet slet ikke savnes. Den er fyldt med proteinrige mættende bønner og så smager den bare forrygende og så er det oveni købet nem og nærende aftensmad.
Det skal du bruge
- 25 g smør
- 2 rødløg
- 3 fed hvidløg
- 1 zucchini
- 1 rød chilipeber
- 1 rød peberfrugt
- 1 gul peberfrugt
- 1 dåse ØKOMAMA økologiske kidney beans
- 1 dåse ØKOMAMA økologiske sorte bønner
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 tsk stødt chili
- 2 tsk stødt spidskommen
- 2 dl vand
- Middelhavssalt
- Friskkværnet peber
- Frisk persille
Guacamole
- 2 modne avocadoer
- 2 tsk friskpresset limesaft
- 1½ spsk finthakket salatløg
- 1 dl creme fraiche 18%
- ½ tsk groft Middelhavssalt
Sådan gør du
- Smelt smørret i en gryde og svits løg, hvidløg og zucchini heri.
- Tilsæt bønner, hakkede tomater, chili, spidskommen, salt, peber og vand.
- Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 15. minutter.
- Tilsæt peberfrugter og kog i yderligere ca. 3 minutter.
- Smag til med salt, peber og limesaft.
Guacamole
- Mos avocadoen med en gaffel.
- Rør alle ingredienserne sammen til guacamole.
Server retten rygende varm med cremet guacamole og godt madbrød til.
Opskriften er til 4 personer.
Sushi Bowl med Laks
Sushi Bowl med Laks er en nem og ukompliceret japansk klassiker. Sushi har sine rødder dybt forankret i japansk kultur, hvor friskhed, balance og æstetik går hånd i hånd. Denne sushi bowl,…
Focaccia med grillede oliven, soltørrede tomater og syltede rødløg
Her er opskriften på et klassisk focacciabrød på baggrund af en lækker pinsadej som både er luftigt, har en blød krumme og en sprød skorpe. Focacciabrødet er toppet med grillede oliven, soltørrede…
Elote salat – Mexikanske gademajs
Elotes eller mexicansk gademajs, er en populær “antojito – lille lækkerbisken”, som du kan finde som street food over hele Mexico og USA. Denne ret kan variere, og den klassiske opskrift på…