Fuldkornspizza med grillet peberfrugt, oliven og cherrytomater

Fuldkornspizza med grillet peberfrugt, oliven og cherrytomater

En lækker hjemmelavet fuldkornspizza, som du altid kan toppe med lige præcis det fyld, du elsker. Skal aftensmaden være nem og lækker, er denne grove fuldkorns­pizza helt fantastisk, specielt når skorpen er sprød og bunden tynd. Denne vegetariske pizza er fuld af lækker smag. De grillede peberfrugter, de semidried cherrytomater og de smagfulde oliven giver virkelig retten smag af Italien.

Sådan gør du

  • Pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund med fuldkorn.
  • Smør den cremede pesto ud i et tyndt lag på pizzabunden.
  • Pluk Mozzarella i små stykker og fordel osten på bunden.
  • Fordel den grillede peberfrugt, cherrytomater og oliven ovenpå.
  • Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 6-7 min. ved 275 °C ­traditionel over/under varme til osten er gylden og dejkanten er sprød.
  • Top med frisk oregano og smag til med salt og peber.
Se også
Caputo lyndej til pizzabund

Caputo lyndej til pizzabund

Her er en opskrift på en hurtig dej til 4 pizzabunde, som du kan have klar til at sætte i ovnen efter blot 2 timer. Har du lidt ekstra tid, så kan…

Se denne opskrift

Caputo Pinsa pizzabund

Caputo Pinsa pizzabund

Pinsa er en luftig pizzabund og er forfaderen til pizza, som vi kender den i dag. Pinsa er original romersk bagekunst hvor man bager med en blanding af rismel og hvedemel, der…

Se denne opskrift

Caputo morgen til aften pizzadej

Caputo morgen til aften pizzadej

Her er en nem opskrift på 4 sprøde, lækre pizzabunde, som du kan forberede om morgenen og bage om aftenen.    

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping