kr. 0,00
Fuldkornspizza med grillet peberfrugt, oliven og cherrytomater
En lækker hjemmelavet fuldkornspizza, som du altid kan toppe med lige præcis det fyld, du elsker. Skal aftensmaden være nem og lækker, er denne grove fuldkornspizza helt fantastisk, specielt når skorpen er sprød og bunden tynd. Denne vegetariske pizza er fuld af lækker smag. De grillede peberfrugter, de semidried cherrytomater og de smagfulde oliven giver virkelig retten smag af Italien.
Det skal du bruge
- 1 portion pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde fuldkornspizzabund
- 1 glas Zelected Cremet Tomat Pesto
- 1 glas Zelected Grillede Peberfrugter
- 1 glas Zelected Semidried Cherrytomater
- 1 glas Zelected Kalamata oliven
- 1 glas Zelected Oliven med mandel
- 250 g Mozzarella
- Frisk oregano
- Zelected Middelhavs Flagesalt
- Zelected Sort Peber Kværn
Sådan gør du
- Pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund med fuldkorn.
- Smør den cremede pesto ud i et tyndt lag på pizzabunden.
- Pluk Mozzarella i små stykker og fordel osten på bunden.
- Fordel den grillede peberfrugt, cherrytomater og oliven ovenpå.
- Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 6-7 min. ved 275 °C traditionel over/under varme til osten er gylden og dejkanten er sprød.
- Top med frisk oregano og smag til med salt og peber.
Caputo lyndej til pizzabund
Her er en opskrift på en hurtig dej til 4 pizzabunde, som du kan have klar til at sætte i ovnen efter blot 2 timer. Har du lidt ekstra tid, så kan…
Caputo Pinsa pizzabund
Pinsa er en luftig pizzabund og er forfaderen til pizza, som vi kender den i dag. Pinsa er original romersk bagekunst hvor man bager med en blanding af rismel og hvedemel, der…
Caputo morgen til aften pizzadej
Her er en nem opskrift på 4 sprøde, lækre pizzabunde, som du kan forberede om morgenen og bage om aftenen.