kr. 0,00
Linguine Cozze med Blåmuslinger, porre og fennikel
Linguine con le Cozze er en ægte italiensk pastaklassiker med Blåmuslinger. Pasta med muslinger er en skøn ret der er simpel at lave og smager vidunderligt. Smagt til med fløde, hvidvin, porre, fennikel, timian og citron.
Det skal du bruge
- 1 pose Zelected Bronze Pasta Linguine
- 3 spsk Z Olivenolie
- 1 kg Blåmuslinger
- 3 dl Hvidvin
- 2 ½ dl Fløde
- ½ Porre
- ½ Fennikel
- 6 Stilke frisk timian
- 1 Citron
- Zelected Fint Middelhavssalt
- Zelected Sort Peber Kværn
Sådan gør du
- Skyl blåmuslingerne i vand, og fjern “skægget” på siden af muslingerne. Muslinger der er åbne, bankes mod bordet eller kanten af vasken for at tjekke, om de er i live. Såfremt de er levende, lukker de sig efter lidt tid. Hvis ikke kasseres de.
- Kog ca. 400 g Linguine pasta efter anvisningen på posen.
- Porre og fennikel renses/skylles, og skæres i tynde skiver.
- Sauter porre, fennikel og timian i en gryde, sammen med olivenolie, til de er blanke. Ca. 2-3 min ved middel/høj varme.
- Tilsæt de rensede blåmuslinger sammen med lidt salt og peber. Rør godt rundt i gryden, så muslinger og grønt blandes sammen.
- Tilsæt hvidvin og fløde.
- Læg låget på gryden, og damp muslingerne færdig i ca. 5 min.
- Smag til med salt og peber.
- Vend den kogte Z Linguine sammen med muslingerne,
- Server citronbåde til.
Puttanesca Pasta
med kapers, oliven og ansjoser
Puttanesca Pasta er en klassisk italiensk pastaret med en farverig historie. Puttanesca pasta er en af de mest ikoniske retter i det italienske køkken, kendt for sin intense smag og enkle tilberedning.…
Spaghetti alla Puttanesca
Spaghetti alla Puttanesca er en klassisk italiensk pastaret, der findes i mange varianter og en af de mest ikoniske retter i det italienske køkken, kendt for sin intense smag og enkle tilberedning.…
Hjemmelavet pasta
Det er faktisk ikke svært at lave hjemmelavet pasta. Her er en opskrift med hjemmelavet pasta til 4 personer, der kan lykkes i ethvert køkken. Fremstillingen af frisk pasta kræver ikke mange…