kr. 0,00
Pasta Arrabbiata med Penne Rigate, bacon og spicy sauce
Pasta Arrabbiata er en nem pastaret der med få og enkle ingredienser får en masse smag, der virkelig brænder igennem. Denne Pasta Arrabbiata er med Penne Riagate bronzepasta, bacon og spicy tomatsauce. Det er styrken, der gør den til en ægte Pasta Arrabbiata og du kan spice den op og ned med pesto efter temperament.
Det skal du bruge
til 4 portioner:
- 400 g Zelected Bronze Pasta Penne Rigate
- 150 g bacon
- 1 dåse Hakkede tomater
- 2 spsk Zelected Cremet Chili Pesto
- 2 spsk Zelected Cremet Tomat Pesto
- Persille
- Parmesan
Sådan gør du
- Kog penne al dente i letsaltet vand som anvist på emballagen.
- Skær bacon i tern og steg det sprødt ved middel varme.
- Læg bacon på et stykke køkkenrulle og kassér fedtet.
- Tilsæt hakkede tomater, chili- og tomatpesto og lad saucen simre et par minutter.
- Smag til og vend saucen i pastaen.
- Top med sprød bacon og hakket persille.
- Server med revet parmesan.
Puttanesca Pasta
med kapers, oliven og ansjoser
Puttanesca Pasta er en klassisk italiensk pastaret med en farverig historie. Puttanesca pasta er en af de mest ikoniske retter i det italienske køkken, kendt for sin intense smag og enkle tilberedning.…
Hjemmelavet pasta
Det er faktisk ikke svært at lave hjemmelavet pasta. Her er en opskrift med hjemmelavet pasta til 4 personer, der kan lykkes i ethvert køkken. Fremstillingen af frisk pasta kræver ikke mange…
Spaghetti alla Puttanesca
Spaghetti alla Puttanesca er en klassisk italiensk pastaret, der findes i mange varianter og en af de mest ikoniske retter i det italienske køkken, kendt for sin intense smag og enkle tilberedning.…