Pasta Arrabbiata med Penne Rigate, bacon og spicy sauce

Pasta Arrabbiata med Penne Rigate, bacon og spicy sauce

Pasta Arrabbiata er en nem pastaret der med få og enkle ingredienser får en masse smag, der virkelig brænder igennem. Denne Pasta Arrabbiata er med Penne Riagate bronzepasta, bacon og spicy tomatsauce. Det er styrken, der gør den til en ægte Pasta Arrabbiata og du kan spice den op og ned med pesto efter temperament.

Det skal du bruge

til 4 portioner:

Sådan gør du

  • Kog penne al dente i letsaltet vand som anvist på emballagen.
  • Skær bacon i tern og steg det sprødt ved middel varme.
  • Læg bacon på et stykke køkkenrulle og kassér fedtet.
  • Tilsæt hakkede tomater, chili- og tomatpesto og lad saucen simre et par minutter.
  • Smag til og vend saucen i pastaen.
  • Top med sprød bacon og hakket persille.
  • Server med revet parmesan.
Se også
Puttanesca Pasta<br />med kapers, oliven og ansjoser

Puttanesca Pasta
med kapers, oliven og ansjoser

Puttanesca Pasta er en klassisk italiensk pastaret med en farverig historie. Puttanesca pasta er en af de mest ikoniske retter i det italienske køkken, kendt for sin intense smag og enkle tilbe­redning.…

Se denne opskrift

Hjemmelavet pasta

Hjemmelavet pasta

Det er faktisk ikke svært at lave hjemmelavet pasta. Her er en opskrift med hjemmelavet pasta til 4 personer, der kan lykkes i ethvert køkken. Fremstillingen af frisk pasta kræver ikke mange…

Se denne opskrift

Spaghetti alla Puttanesca

Spaghetti alla Puttanesca

Spaghetti alla Puttanesca er en klassisk italiensk pastaret, der findes i mange varianter og en af de mest ikoniske retter i det italienske køkken, kendt for sin intense smag og enkle tilbe­­redning.…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping