Pizza med confiteret and og råmarineret grønkål

Pizza med confiteret and og råmarineret grønkål

Her er en en opskrift på en pizza med et anderledes twist med confiteret and, der med garanti giver sprøde pizzabunde og store smil. Pizza med confiteret and og råmarineret grønkål er oplagt at servere i forbindelse med Jul eller Mortensaften, hvis man skulle have lidt rester til overs fra andestegen, dagen før.

Det skal du bruge

Sådan gør du

  • Pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
  • Smør pizzabunden med et tyndt lag peberfrugtpesto.
  • Pluk Mozzarella i små stykker og fordel osten ovenpå.
  • Pluk andelårene og fordel kødet ovenpå.
  • Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 10 min. ved 275 °C ­traditionel over/under varme til osten er gylden og dejkanten er sprød.
  • Riv eller skær grønkålen groft og vend i lidt pizza dressing.
  • Top den bagte pizza med klatter af basilikumpesto og grønkål og smag til med salt og peber.
  • Drys og smag til med flagesalt og friskkværnet peber.
Se også
Caputo morgen til aften pizzadej

Caputo morgen til aften pizzadej

Her er en nem opskrift på 4 sprøde, lækre pizzabunde, som du kan forberede om morgenen og bage om aftenen.    

Se denne opskrift

Caputo Pinsa pizzabund

Caputo Pinsa pizzabund

Pinsa er en luftig pizzabund og er forfaderen til pizza, som vi kender den i dag. Pinsa er original romersk bagekunst hvor man bager med en blanding af rismel og hvedemel, der…

Se denne opskrift

Caputo pizzadej med koldhævet fordej

Caputo pizzadej med koldhævet fordej

Hvis man bruger det rigtige pizzamel er det relativt nemt at lave en god pizzadej, men hvis du har tålmodighed og giver både dig og dejen tid, så bliver den faktisk endnu…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping