kr. 0,00
Ribeye steak med grillede grøntsager
Der er så meget man kan grille, men en lækker bøf og grillede saftige grøntsager, serveret med løg chutney og kold barbecuedressing er grillmad, når det er bedst.
En grillet ribeye med god fedtmarmorering er nok noget af det bedste man kan lægge på grillen. En god fedtmarmoreringer er vigtig, da det er fedtet der giver den gode smag. Gå derfor efter en steak med lidt fedt i kødet og køb hellere en tyk bøf til deling end en tynd, der er svær at stege.
Med denne simple opskrift vil du helt sikkert imponere dine smagssanser eller dine gæster. Så tænd og start grillen op til en lækker Ribeye steak med grillet spidskål, grillede grønne asparges og forårsløg serveret med Hickory BBQ Sauce og Løg Chutney. Velbekomme.
Det skal du bruge
- Ribeye steak
- Zelected Ekstra Jomfru Olivenolie
- Kvist frisk timian
- 2 dl Creme Fraiche
- 4 spsk Zelected Hickory BBQ Sauce
- 1 glas Zelected Løg Chutney
- Spidskål
- Forårsløg
- Grønne Asparges
- Zelected Økologisk Condimento Di Modena
- Zelected Middelhavs Salt Kværn
- Zelected Sort Peber Kværn
Sådan gør du
- Rør cremefraiche og Hickory BBQ Sauce sammen og stil den i køleskabet.
- Tag kødet ud af køleskabet en halv times tid inden det skal på grillen.
- Skær spidskål i skiver på den lange led, så bladene stadig har fat i stokken.
- Pensl spidskål, asparges og forårsløg med olie.
- Grill grøntsagerne i 10-15 min.
- Vend jævnligt så de ikke brænder på, men får flotte grillstriber.
- Stænk de grillede grøntsager med olivenolie og Condimento Di Modena og salt og peber.
- Der skal være fuldt varme på grillen.
- Grill steaken i 2 minutter på hver side indtil den får en flot stegeskorpe.
- Pensl gerne kødet med lidt olie og frisk timian et par gange under stegningen.
- Flyt derefter bøffen til indirekte varme, hvor den steges færdig.
- Brug stegetermometer så du har styr på kernetemperatur. (55°C for medium).
- Når den ønskede kernetemperatur er nået, tages bøffen af grillen.
- Lad kødet hvile utildækket i 5 minutter efter tilberedning.
- Skær bøffen i tynde skiver.
- Server steak og grøntsager sammen med Hickory BBQ dressing og løg Chutney.
Grillede Hotdogs med bløde øl-sauterede senneps-løg
Ristede hot dogs toppet med øl og sennep sauterede løg er et sikkert amerikansk hit. De søde sauterede løg i den syrlige smør-ølsauce med en god dosis French’s® Classic Yellow Mustard, giver…
Tortilla Wraps med grillede kødboller
Tortilla wraps er nem og lækker hverdagsmad. Og det kan laves i et utal af variationer. Prøv denne spicy version med chilikrydrede kødboller, avocado, grillede peberfrugter og Chipotle mayo.
Cajun Buffalo Chicken Wings
I USA er Buffalo wings en utrolig populær klassiker. En saftig, krydret godbid perfekt som snack eller forret, især under sportsbegivenheder. Buffalo wings serveres varme og skylles bedst ned med et glas…