kr. 0,00
Spaghetti alla Puttanesca
Spaghetti alla Puttanesca er en klassisk italiensk pastaret, der findes i mange varianter og en af de mest ikoniske retter i det italienske køkken, kendt for sin intense smag og enkle tilberedning. Modsat den originale opskrift på Puttanesca Pasta, som også indeholder ansjoser, er Spaghetti alla Puttanesca en ren vegetarret. Retten er meget lækker i al sin enkelhed med den karakteriske salte smag af kapers og oliven, den aromatiske smag fra semidried cherrytomater og det skarpe pift fra chili-pestoen.
Opskriften er til 4 personer
Det skal du bruge
- 250 g Zelected Bronze Pasta Spaghetti
- 1 flaske Zelected Hvidløg Krydderolie
- 2 spsk kapers
- 1 dl Zelected grønne oliven med rød peber
- 2 spsk Zelected Cremet Chili Pesto
- 1 dl Zelected Semidried Cherrytomater
- Salt og friskkværnet peber
- Frisk bredbladet persille
- Evt. Parmesan
Sådan gør du
- Kog spaghetti al dente i letsaltet vand som anvist på emballagen.
- Skær de grønne oliven i halve eller skiver.
- Steg kapers og oliven et kort øjeblik i lidt hvidløgsolie.
- Tilsæt chilipesto og semidried cherrytomater og lad det simre et par minutter.
- Vend saucen i spaghettien.
- Drys med hakket persille.
- Top evt. med revet parmesan.
- Velbekomme!
Puttanesca Pasta
med kapers, oliven og ansjoser
Puttanesca Pasta er en klassisk italiensk pastaret med en farverig historie. Puttanesca pasta er en af de mest ikoniske retter i det italienske køkken, kendt for sin intense smag og enkle tilberedning.…
Hjemmelavet pasta
Det er faktisk ikke svært at lave hjemmelavet pasta. Her er en opskrift med hjemmelavet pasta til 4 personer, der kan lykkes i ethvert køkken. Fremstillingen af frisk pasta kræver ikke mange…
Økologisk Linsebolognese med spaghetti
Sådan laver du økologisk og vegansk Linsebolognese til to personer på 10 min. Økologisk Linsebolognese er en skøn færdigret fra Økomama og er blandt andet lavet på grønne linser og krydderier.