Spaghetti alla Puttanesca

Spaghetti alla Puttanesca

Spaghetti alla Puttanesca er en klassisk italiensk pastaret, der findes i mange varianter og en af de mest ikoniske retter i det italienske køkken, kendt for sin intense smag og enkle tilbe­­redning. Modsat den originale opskrift på Puttanesca Pasta, som også indeholder ansjoser, er Spaghetti alla Puttanesca en ren vegetarret. Retten er meget lækker i al sin enkelhed med den karakteriske salte smag af kapers og oliven, den aromatiske smag fra semidried cherry­tomater og det skarpe pift fra chili-pestoen.

Opskriften er til 4 personer

Sådan gør du

  • Kog spaghetti al dente i letsaltet vand som anvist på emballagen.
  • Skær de grønne oliven i halve eller skiver.
  • Steg kapers og oliven et kort øjeblik i lidt hvidløgsolie.
  • Tilsæt chilipesto og semidried cherry­tomater og lad det simre et par minutter.
  • Vend saucen i spaghettien.
  • Drys med hakket ­persille.
  • Top evt. med revet parmesan.
  • Velbekomme!
Se også
Puttanesca Pasta<br />med kapers, oliven og ansjoser

Puttanesca Pasta
med kapers, oliven og ansjoser

Puttanesca Pasta er en klassisk italiensk pastaret med en farverig historie. Puttanesca pasta er en af de mest ikoniske retter i det italienske køkken, kendt for sin intense smag og enkle tilbe­redning.…

Se denne opskrift

Hjemmelavet pasta

Hjemmelavet pasta

Det er faktisk ikke svært at lave hjemmelavet pasta. Her er en opskrift med hjemmelavet pasta til 4 personer, der kan lykkes i ethvert køkken. Fremstillingen af frisk pasta kræver ikke mange…

Se denne opskrift

Økologisk Linse­bolognese med spaghetti

Økologisk Linse­bolognese med spaghetti

Sådan laver du økologisk og vegansk Linsebolognese til to personer på 10 min. Økologisk Linsebolognese er en skøn færdigret fra Økomama og er blandt andet lavet på grønne linser og krydderier.

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping