kr. 0,00

Økologisk Linsebolognese med spaghetti
Sådan laver du økologisk og vegansk Linsebolognese til to personer på 10 min. Økologisk Linsebolognese er en skøn færdigret fra Økomama og er blandt andet lavet på grønne linser og krydderier.
Det skal du bruge
Sådan gør du
- Kog Spaghettien efter anvisningen på posen.
- Hæld dåsens indhold i en kasserolle.
- Tilsæt krydderiblandingen og rør rundt.
- Lad retten simre 10 min ved middelsvag varme.
- Efter blanding skal produktet tilberedes samme dag.
- Serveres med friskkogt spaghetti.
Focaccia med grillede oliven, soltørrede tomater og syltede rødløg
Her er opskriften på et klassisk focacciabrød på baggrund af en lækker pinsadej som både er luftigt, har en blød krumme og en sprød skorpe. Focacciabrødet er toppet med grillede oliven, soltørrede…
Majssalsa med tomat og lime
Majssalsa med tomat og lime er en farverig og lækker og som både er nemt, hurtigt og billigt at lave derhjemme. Majssalsa kan varieres i det uendelige og du kan variere med…
Creamed corn – Flødestuvede majs
Creamed corn er flødestuvede majs. Flødestuvede majs er den perfekte kombination af sødme fra de supersøde majs med en silkeblød creamet sauce af fløde, smør, fløde og parmesan. Det er en populær…