Økologisk Linse­bolognese med spaghetti

Økologisk Linse­bolognese med spaghetti

Sådan laver du økologisk og vegansk Linsebolognese til to personer på 10 min. Økologisk Linsebolognese er en skøn færdigret fra Økomama og er blandt andet lavet på grønne linser og krydderier.

Sådan gør du

  • Kog Spaghettien efter anvisningen på posen.
  • Hæld dåsens indhold i en kasserolle.
  • Tilsæt krydderiblandingen og rør rundt.
  • Lad retten simre 10 min ved middelsvag varme.
  • Efter blanding skal produktet tilberedes samme dag.
  • Serveres med friskkogt spaghetti.
Se også
Focaccia med grillede oliven, soltørrede tomater og syltede rødløg

Focaccia med grillede oliven, soltørrede tomater og syltede rødløg

Her er opskriften på et klassisk focaccia­brød på baggrund af en lækker pinsadej som både er luftigt, har en blød krumme og en sprød skorpe. Focaccia­brødet er toppet med grillede oliven, soltørrede…

Se denne opskrift

Majssalsa med tomat og lime

Majssalsa med tomat og lime

Majssalsa med tomat og lime er en farverig og lækker og som både er nemt, hurtigt og billigt at lave derhjemme. Majssalsa kan varieres i det uendelige og du kan variere med…

Se denne opskrift

Creamed corn – Flødestuvede majs

Creamed corn – Flødestuvede majs

Creamed corn er fløde­stuvede majs. Fløde­stuvede majs er den perfekte kombination af sødme fra de supersøde majs med en silkeblød creamet sauce af fløde, smør, fløde og parmesan. Det er en populær…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping