Veggie Pizza med cherrytomater og syltede rødløg

Veggie Pizza med cherrytomater og syltede rødløg

Få opskriften her på en skøn veggie pizza her: Byt den klassiske tomatsovs ud med Zelected Cremet Tomat Pesto, som har en lækker, cremet konsistens og tilfører masser af smag til din pizza.

Det skal du bruge

Sådan gør du

  • Pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund.
  • Smør pizzabunden med et tyndt lag cremet tomatpesto.
  • Pluk Mozzarella i små stykker og fordel osten ovenpå.
  • Skær cherrytomaterne i halve og dryp dem med lidt krydderolie.
  • Top pizzaerne med med 2/3 af tomaterne.
  • Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 6-7 min. ved 275°C ­traditionel over/under varme til osten er gylden og dejkanten er sprød.
  • Læg derefter lidt syltede løgringe på pizzaen sammen med den sidste ⅓ af tomaterne.
  • Top med frisk rucola og smag til med salt og peber.
Se også
Caputo Pinsa pizzabund

Caputo Pinsa pizzabund

Pinsa er en luftig pizzabund og er forfaderen til pizza, som vi kender den i dag. Pinsa er original romersk bagekunst hvor man bager med en blanding af rismel og hvedemel, der…

Se denne opskrift

Caputo lyndej til pizzabund

Caputo lyndej til pizzabund

Her er en opskrift på en hurtig dej til 4 pizzabunde, som du kan have klar til at sætte i ovnen efter blot 2 timer. Har du lidt ekstra tid, så kan…

Se denne opskrift

Caputo morgen til aften pizzadej

Caputo morgen til aften pizzadej

Her er en nem opskrift på 4 sprøde, lækre pizzabunde, som du kan forberede om morgenen og bage om aftenen.    

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping