kr. 0,00
Burger med svinekotelet og rødkål
Burger med svinekotelet og rødkål er en god og anderledes opskrift på en burger, der både smager lækkert og er nem at lave. Det er en burger der er dedikeret til alle dem, der får galoperende hjertebanken, løbende mundvand og intens åndenød ved
tanken om pikant tomat chutney, og sprød knasende rødkål der blander sig med den fede umami fra en svinekotelet og som ikke er bange for at få fedtede fingre.
Det skal du bruge
- 4 Ciabatta boller
- 4 tynde nakkekoteletter af sortfod gris
- 1 flaske Zelected Hickory BBQ Sauce
- 1 glas Zelected Tomat Chutney
- 1 glas Zelected Tapas Mayo
- 1 glas Zelected Sprød Rødkål
- 1 glas Zelected Grillede Perberfrugter
Sådan gør du
- Mariner koteletterne i Hickory BBQ Sauce.
- Stilles på køl 2-3 timer.
- Grill koteletter kort på en varm grill, og lad dem hvile min. 5 min.
- Smør bollerne med 40 g tapas mayo
- Skær koteletterne i slices og læg dem på underbollen
- Top med 50 g sprød rødkål, 2 stk. grillede peberfrugter og en skefuld tomatchutney.
Nydes med god kølig spansk hvidvin f.eks. hvid rioja
Chicken Burger med Spicy Kyllingbryst
Her får du opskriften på en Spicy Chicken Burger med Chipotle Mayonaise. En virkelig lækker hjemmelavet kyllingburger, med masser af smovs og smag, og som hele familien kan lide.
Burger med Karl Johan Svampe og Trøffel Mayo
Prøv denne opskrift på en burger med Karl Johan Svampe og Trøffelmayonaise. Karl Johan svampe er ikke uden grund udråbt som svampenes konge. Især på grund af Karl Johan svampens voldsomme umami…
Burger med Wagyu Ribeye og Trøffel Mayo
Hvis du er en livsnyder, der kan lide at kæle for detajlen og som forstår, at lidt delikat trøffel mayo og den rigtige løgchutney kan forvandle en almindelig mandag til en magisk…