kr. 0,00
Jysk Burger med brun sovs
Burger med brun sovs er til dig der indregner brun sovs i det periodiske system, og som får våde øjne ved tanken om den syrlige sauerkraut, der blander sig med den krydrede chipotle mayo, og den kraftfulde gorgonzola.
Det skal du bruge
- 4 stk. Burgerboller med sesam
- 4 stk. Hakkebøffer á 200 g
- Gorgonzola
- 1 glas Zelected Løg Chutney
- 1 glas Zelected Chipotle Mayo
- 1 glas Zelected Sauerkraut
- 1 glas Zelected Syltede Rødløg
- 1 glas Zelected Tomat Chutney
- Dijon sennep
- Brun sovs
Sådan gør du
- Rør 4 store spsk. Løgchutney sammen med 800g hakket oksekød og form 4 bøffer.
- Pensel bøfferne med olie og krydr med salt og peber.
- Steg/grill dem ca. 3 min. på hver side, alt efter tykkelse.
- Når bøffen er vendt lægges et stykke (ca. 45 g) gorgonzola på og steges/grilles med de sidste ca. 3 min.
- Samtidig opvarmes bollerne (hvis de ikke er nybagte) enten i ovn eller på grill.
- Bunden af bollen smøres med 20 g chipotle mayo.
- 40g Sauerkraut og 40 g syltede rødløg fordeles ovenpå.
- Læg bøffen med gorgonzola på, og top med 25 g tomatchutney.
- Låget smøres med 20 g dijon sennep, inden burgeren lukkkes.
- Slut af med, at hælde en omgang brun sovs over burgeren.
- Serveres med en kold pilsner eller en varm cocio
Chicken Burger med Spicy Kyllingbryst
Her får du opskriften på en Spicy Chicken Burger med Chipotle Mayonaise. En virkelig lækker hjemmelavet kyllingburger, med masser af smovs og smag, og som hele familien kan lide.
Burger med Karl Johan Svampe og Trøffel Mayo
Prøv denne opskrift på en burger med Karl Johan Svampe og Trøffelmayonaise. Karl Johan svampe er ikke uden grund udråbt som svampenes konge. Især på grund af Karl Johan svampens voldsomme umami…
Burger med Wagyu Ribeye og Trøffel Mayo
Hvis du er en livsnyder, der kan lide at kæle for detajlen og som forstår, at lidt delikat trøffel mayo og den rigtige løgchutney kan forvandle en almindelig mandag til en magisk…