Panzanella – Den toscanske salat

Panzanella – Den toscanske salat

Panzanella er en salatklassiker, der stammer fra Toscana i Italien. Hovedingredienserne i Panzanella er brød og tomat, der blandes med lækre kryddeurter og god olivenolie. Brug salaten som et lækkert indslag på tapasbordet eller som tilbehør til fx grillet kød og stegt kylling.

Sådan gør du

  • Skær bøftomaterne i grove tern.
  • Finhak rødløg og skær agurken i små tern.
  • Hak hvidløget og bland det sammen med ½ dl olivenolie og 2 spsk balsamicoeddike til en dressing.
  • Vend Crostini, tomater, kapers og oliven i dressingen.
  • Krydr med salt og peber.
  • Top med bredbladet persille.
Se også
Røget kalkunsandwich med cheddarost og bacon

Røget kalkunsandwich med cheddarost og bacon

Denne klassiske kalkun­­sandwich er nem at lave og klar til at nyde på kun 5 minutter. En klassisk amerikanske snack der har det hele: Røget kalkun­­bryst, smagfuld cheddar, sprød bacon og frisk…

Se denne opskrift

Cajun Buffalo Chicken Wings

Cajun Buffalo Chicken Wings

I USA er Buffalo wings en utrolig populær klas­siker. En saftig, krydret godbid perfekt som snack eller forret, især under sports­begiven­heder. Buffalo wings serveres varme og skylles bedst ned med et glas…

Se denne opskrift

Awesome Avocado Toast

Awesome Avocado Toast

Dejlig avocado toast med tomatsalsa, avocado­creme, spejlæg og Cholula sauce på toppen. En nem og hurtig toast der smager for­rygende. Avocado­toasten kan spises på alle tids­punkter af døgnet, men er især lækker…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping