kr. 0,00
Panzanella – Den toscanske salat
Panzanella er en salatklassiker, der stammer fra Toscana i Italien. Hovedingredienserne i Panzanella er brød og tomat, der blandes med lækre kryddeurter og god olivenolie. Brug salaten som et lækkert indslag på tapasbordet eller som tilbehør til fx grillet kød og stegt kylling.
Det skal du bruge
- 1 pose Zelected Crostini med olivenolie
- 4 bøftomater
- 1 rødløg
- 1 agurk
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk kapers
- 1 glas Zelected Økologiske Leccino Oliven
- Zelected Ekstra Jomfru Olivenolie
- Zelected Aceto Balsamico Di Modena I.G.P
- Bredbladet persille
- Zelected Middelhavs Salt Kværn
- Zelected Pebermix Kværn
Sådan gør du
- Skær bøftomaterne i grove tern.
- Finhak rødløg og skær agurken i små tern.
- Hak hvidløget og bland det sammen med ½ dl olivenolie og 2 spsk balsamicoeddike til en dressing.
- Vend Crostini, tomater, kapers og oliven i dressingen.
- Krydr med salt og peber.
- Top med bredbladet persille.
Røget kalkunsandwich med cheddarost og bacon
Denne klassiske kalkunsandwich er nem at lave og klar til at nyde på kun 5 minutter. En klassisk amerikanske snack der har det hele: Røget kalkunbryst, smagfuld cheddar, sprød bacon og frisk…
Cajun Buffalo Chicken Wings
I USA er Buffalo wings en utrolig populær klassiker. En saftig, krydret godbid perfekt som snack eller forret, især under sportsbegivenheder. Buffalo wings serveres varme og skylles bedst ned med et glas…
Awesome Avocado Toast
Dejlig avocado toast med tomatsalsa, avocadocreme, spejlæg og Cholula sauce på toppen. En nem og hurtig toast der smager forrygende. Avocadotoasten kan spises på alle tidspunkter af døgnet, men er især lækker…