Sprøde og fingernemme Bruschetta

Sprøde og fingernemme Bruschetta

Bruschetta er perfekt til snack som en nem appetizer serveret med topping. Zelected Bruschetta med olivenolie er dobbeltbagt, hvilket betyder, at brødet er bagt, hvorefter det er skåret i skiver og bagt igen for at opnå ekstra sprødhed.

Det skal du bruge

Sådan gør du

Bruschetta med Chili Hummus og Semidried Cherrytomater

  • Smør Bruschetta med chili hummus.
  • Top med semidried cherrytomater.
  • Pynt med rucola.

Bruschetta med Chili Hummus

  • Smør et tyndt lag hvidløgsmayonnaise på Bruschetta .
  • Rist skiver af champignon i hvidløgsolie og halvt smør.
  • Top derefter med oliventapenade og de ristede svampe.
  • Top med frisk timian

Bruschetta med Prosciutto di Parma og Chili pesto

  • Smør et Bruschetta med cremet chilipesto.
  • Top med lidt plukket parmaskinke og frisk basilikum.
Se også
Butter Chickpeas

Butter Chickpeas

Økologiske Butter Chickpeas fra Økomama er en skøn hver­dagsret til dig, der vil have et alternativ til kød og som gerne vil undgå højt for­arbejdede ingredienser. Butter Chickpeas er den vegetariske udgave…

Se denne opskrift

Taco Beans med majs, avocado og tortillas

Taco Beans med majs, avocado og tortillas

Økologiske Taco Beans fra Økomama er en skøn hver­dagsret til dig, der vil have et velsmagende alternativ til kød og som gerne vil undgå højt for­arbejdede ingredienser.Taco Beans består af røde kidney­bønner…

Se denne opskrift

Chickpea Masala

Chickpea Masala

Økologisk Chickpea Masala fra Økomama er en skøn hver­dagsret til dig, der vil have et alternativ til kød og som gerne vil undgå højt for­arbejdede ingredienser. Chickpea Masala er den vegetariske udgave…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping