Butter Chickpeas

Butter Chickpeas

Økologiske Butter Chickpeas fra Økomama er en skøn hver­dagsret til dig, der vil have et alternativ til kød og som gerne vil undgå højt for­arbejdede ingredienser. Butter Chickpeas er den vegetariske udgave af den klassiske indiske ret Butter Chicken. Butter Chickpeas består af forkogte økologiske kikærter og en krydderi­blanding til en vel­smagende og let krydret sauce. Her har du en opskrift på en nem og lækker økologisk vegetarret til to personer.

Det skal du bruge

  • 1 dåse Økomama Butter Chickpeas
  • 2 dl basmati ris
  • 1 håndfuld friske cherrytomater
  • 1 lime
  • Frisk timian
  • Fladbrød eller naanbrød

Sådan gør du

  • Kog Basmati risene efter anvisningen på posen.
  • Hæld dåsens indhold af Økomama Butter Chickpeas i en kasserolle.
  • Tilsæt krydderi­blandingen og rør rundt.
  • Lad retten simre 10 minutter ved middelsvag varme.
  • Anret Butter Chickpeas i to skåle sammen med ris, halve cherry­tomater og limeskiver.
  • Top retten med frisk timian.
Se også
Økologiske Kikærte­deller

Økologiske Kikærte­deller

Sådan laver du nemt og hurtigt økologiske og veganske kikærte­frikadeller til to personer på blot 10 minutter. Økologiske Kikærte­deller fra Økomama er en genial løsning for dem, der ønsker et sundt og…

Se denne opskrift

Økologisk Linse­bolognese med spaghetti

Økologisk Linse­bolognese med spaghetti

Sådan laver du økologisk og vegansk Linsebolognese til to personer på 10 min. Økologisk Linsebolognese er en skøn færdigret fra Økomama og er blandt andet lavet på grønne linser og krydderier.

Se denne opskrift

Økologisk Chili sin Carne

Økologisk Chili sin Carne

Chili sin Carne: Sådan laver du økologisk og vegansk Chiligryde til to personer på 10 minutter. Økologisk Chili Non Carne fra Økomama er en skøn færdigret, som blandt andet består af kidneybønner…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping