kr. 0,00

Butter Chickpeas
Økologiske Butter Chickpeas fra Økomama er en skøn hverdagsret til dig, der vil have et alternativ til kød og som gerne vil undgå højt forarbejdede ingredienser. Butter Chickpeas er den vegetariske udgave af den klassiske indiske ret Butter Chicken. Butter Chickpeas består af forkogte økologiske kikærter og en krydderiblanding til en velsmagende og let krydret sauce. Her har du en opskrift på en nem og lækker økologisk vegetarret til to personer.
Det skal du bruge
- 1 dåse Økomama Butter Chickpeas
- 2 dl basmati ris
- 1 håndfuld friske cherrytomater
- 1 lime
- Frisk timian
- Fladbrød eller naanbrød
Sådan gør du
- Kog Basmati risene efter anvisningen på posen.
- Hæld dåsens indhold af Økomama Butter Chickpeas i en kasserolle.
- Tilsæt krydderiblandingen og rør rundt.
- Lad retten simre 10 minutter ved middelsvag varme.
- Anret Butter Chickpeas i to skåle sammen med ris, halve cherrytomater og limeskiver.
- Top retten med frisk timian.
Økologiske Kikærtedeller
Sådan laver du nemt og hurtigt økologiske og veganske kikærtefrikadeller til to personer på blot 10 minutter. Økologiske Kikærtedeller fra Økomama er en genial løsning for dem, der ønsker et sundt og…
Økologisk Linsebolognese med spaghetti
Sådan laver du økologisk og vegansk Linsebolognese til to personer på 10 min. Økologisk Linsebolognese er en skøn færdigret fra Økomama og er blandt andet lavet på grønne linser og krydderier.
Økologisk Chili sin Carne
Chili sin Carne: Sådan laver du økologisk og vegansk Chiligryde til to personer på 10 minutter. Økologisk Chili Non Carne fra Økomama er en skøn færdigret, som blandt andet består af kidneybønner…