Klassisk grundsauce
Béchamel sauce er en cremet opbagt sovs og regnes for en grundsauce i det franske køkken, og er skabt af den
franske kok Auguste Escoffier. Det er en hvid grundsauce fremstillet ved opbagning af smør, mel og mælk, hvor smør og mel smeltes i en gryde ved svag varme, så det ikke bruner og mælk røres i under konstant piskning, så det ikke klumper. For den uøvede kan det godt være en udfordring at opnå et tilfredsstillende resultat.
Derfor har vi skabt bechamelsauce i en convenience-udgave, som er nem at gå til og som lykkes hver gang. Her får du en lækker Bechamelsaucen i en færdiglavet version som du nemt kan anvende i alle dine yndlingsretter.
Færdiglavet Bechamel Sauce
Zelected Bechamel Sauce er skabt at bruges i populære klassiske retter som lasagne og moussaka. Både lasagne og moussaka kan være besværligt at lave helt fra bunden selv. Med Zelected Bechamel Sauce opnår du nemt et et godt resultat hver gang.
Bechamel Sauce er yderst velegnet til gratinering af alle typer grøntsager. Med Zelected Bechamel Sauce kan du nemt fremtrylle grøntsagsretter som fx gratinerede blomkål, gratinerede porrer, gratinerede kartofler.
Zelected Bechamel Sauce kan også anvendes som en grundsovs eller basissovs, hvor du kan tilsætte krydderier, urter, stegesky, fond og farve efter smag og behag. Ofte tilføjes muskatnød som smagsgiver. Den kan også være basis for andre specialsaucer. Hvis du blot tilsætter frisk hakket persille, så har du den perfekte persillesauce. Tilsæt lidt sennep og du har en sennepssovs til fisken og hvis du tilsætter ost har du en mornaysauce. Velbekomme!
SKUMMETMÆLK, solsikkeoile, HVEDEMEL, modificeret tapioca-stivelse, salt, fortykningsmiddel: Guargummi.
Kan indeholde spor af sennep.