Øl-braiserede svinekæber med rodfrugter

Øl-braiserede svinekæber med rodfrugter

Der er ikke noget bedre end simremad. Når efteråret rigtigt rusker er der ikke noget som lækker, mættende og varmende simremad. Tiden er selvfølgelig en stor del af hemmeligheden bag simremad. Men øl gør også ét eller andet, når det tilsættes. Der er mange smagsnoter i øl, som komplimenterer svinekæberne. Så en braisering med øl, gør at svinekæberne bliver helt perfekt møre og lækre.

Prøv denne smagfulde gryderet med ølbraiserede svinekæber og rodfrugter. Opskriften her er til 4 personer.

Det skal du bruge

Sådan gør du

  • Puds svinekæberne og brun dem i lidt olie.
  • Krydr med salt og peber og drys mel over kødet.
  • Læg svinekæberne til side.
  • Hak løget og brun det med knust hvidløg, snittet bladselleri, pastinak og gulerod i tern.
  • Kom kæberne tilbage i gryden, tilsæt tomatpesto og varm retten godt igennem.
  • Tilsæt laurbær, timian, fennikelfrø og øl, og kog op.
  • Lad retten simre for svag varme under låg i 2-2½ time, til kæberne er godt møre.
  • Si skyen over i en gryde, og skum fedtet af.
  • Kog skyen kraftigt ind, til konsistensen er som tynd sirup.
  • Kassér laurbærblade og timian.
  • Anret kødet på urterne, og hæld skyen over.
  • Pynt med frisk timian.
  • Serveres med ovnbagte kartofler og trøffelmayonnaise
Se også
Bønner i karry med ris, mango­chutney og avocado

Bønner i karry med ris, mango­chutney og avocado

Økologiske Bønner i Karry fra Økomama er en skøn hver­dagsret til dig, der vil have et alternativ til kød og som gerne vil undgå højt forarbejede ingredienser. Bønner i Karry består af…

Se denne opskrift

Taco Beans med majs, avocado og tortillas

Taco Beans med majs, avocado og tortillas

Økologiske Taco Beans fra Økomama er en skøn hver­dagsret til dig, der vil have et velsmagende alternativ til kød og som gerne vil undgå højt for­arbejdede ingredienser.Taco Beans består af røde kidney­bønner…

Se denne opskrift

Awesome Avocado Toast

Awesome Avocado Toast

Dejlig avocado toast med tomatsalsa, avocado­creme, spejlæg og Cholula sauce på toppen. En nem og hurtig toast der smager for­rygende. Avocado­toasten kan spises på alle tids­punkter af døgnet, men er især lækker…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping