kr. 0,00

Frokost-Tapas
Frokost-tapas er små, lækre hapsere, der sammen udgør et helt frokostmåltid. Tapas egner sig perfekt til frokost. Her er forslag til et par små lækre kolde og lune anretninger som du kan servere til frokost. Du kan også lave dine egne frokost-tapas og lade dig inspirere af fx smagssammensætninger i traditionelt dansk smørrebrød.
Det skal du bruge
- 500 g Flanksteak af okse
- 70g Bresaola
- 1 glas Andeterrine
- 150 g Mini-Mozzarella
- 1 rulle Gedeost
- Parmesan
- 1 pakke Zelected Bruschetta med olivenolie
- 1 pakke Zelected Crostini
- 1 glas Zelected Grillede Artiskokker
- 1 glas Zelected Semidried Cherrytomater
- 1 glas Zelected Grillede Peberfrugter
- 1 glas Zelected Oliven med hvidløg
- 1 glas Borretane løg
- 1 glas Zelected Løg Chutney
- 1 glas Zelected Cremet Basilikum pesto
- 1 glas Zelected Cremet Tomat Pesto
- 1 glas Zelected Hvidløgs Mayo
- 1 glas Zelected Sort Oliventapenade
- 1 glas Burger Sliced Agurker
- 1 flaske Zelected Hvidløg/Persille Krydderolie
- lidt smør
- 1 bakke champignon
- Frisk Basilikum
- Frisk Timian
- Frisk Rucola
Sådan gør du
Flanksteak med hvidløgs-mayonaise og grillede grønsager
- Steg en flanksteak 3-5 min. på hver side afhængig af tykkelse.
- Smag til med salt og peber.
- Skær den i skiver på tværs af kødfibrene.
- Rist champignon i hvidløgsolie og halvt smør.
- Server med forskellige grillede grøntsager, syltede agurker og hvidløgs mayonnaise.
- Top med frisk rucola salat.
Bruchetta med mini-mozzarella og semidried cherrytomat
- Smør bruchetta med tomatpesto.
- Top med mini-mozzarella, semidried cherrytomat grønne oliven med hvidløg.
- Pynt med frisk basilikum.
Bruchetta med Bresaola og grillede artiskokker
- Smør bruchetta med cremet basilikum pesto.
- Kom en skive bresaola på hver bruchetta.
- Top med grillede artiskokker og gavmilde flager af parmesan.
- Pynt med rucola.
Crostini med andeterrine, ristede svampe og oliventapenade
- Smør crostini med sort oliventapenade.
- Læg lidt andeterrine ovenpå.
- Top med Borettaneløg og ristede svampe og frisk timian.
Crostini med gedeost og grillet peberfrugt
- Smør crostini med løg chutney.
- Læg en skive gedeost oven på.
- Top med grillet peberfrugt.
Friterede Risottokugler med Torsk
Sprødstegte kugler af risotto er en anderledes og spændende måde at servere den klassiske italienske risret på. Her er der brugt torsk, men den kan sagtens udskiftes med andet fisk eller bacon.…
Festlige appetizere med sprøde butterdejsskaller
Butterdejskrustader med lækkert fyld den sprødeste forkælelse til dine gæster og er perfekt som appetizer eller som tilbehør til tapas. Bouchées er sprøde butterdejskrustader og en fransk delikatesse. Prøv at servere de…
Festlige hapsere til tapas-bordet
Her er et par små festlige hapsere der er perfekte til velkomst, forret og drinks. Små nemme og lækre Tapas hapsere, der både kan serveres som forret, snack og til velkomstdrinken, hvis…