kr. 0,00
Spansk Paella med blåmuslinger og skalrejer
Paella er en ikonisk ret fra det spanske køkken, som kan varieres på et utal af måder, fra skaldyrspaella til blandet paella med både kød og skaldyr. Denne Paella er en utrolig smuk og lækker risret med blåmuslinger, skalrejer og safran, retten er fyldt med smag og farver og vil helt sikkert få både dine øjne og dine smagsløg til at juble.
Det skal du bruge
- 1,5 liter hønsefond/bouillon,
- 1 brev safran (½ g)
- 50 g smør
- 1 finthakket skalotteløg
- 1 glas Zelected Grillede Peberfrugter
- 1 glas Zelected Grillede Artiskokker
- skalrejer
- blåmuslinger
- 1 fed finthakket hvidløg
- 400 g risottoris
- 2 dl tør hvidvin
- 50 g revet parmesan
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Opvarm fonden, tilsæt safran og lad blandingen simre ved lav varme.
- Smelt smørret i en tykbundet gryde og svits skalotte- og hvidløg heri, til de er blanke.
- Tilsæt ris og lad dem stege med løgene et par minutter.
- Skru op for varmen, tilsæt hvidvin og rør, til hvidvinen er opsuget af risene.
- Tilsæt bouillon med en ske og rør til væsken er opsuget, før den næste skefuld kommer i.
- Tilsæt bouillon indtil risottoen har en cremet konsistens og risene er møre med en smule bid.
- Tilsæt peberfrugt og artiskokker.
- Steg rejer og muslinger i risen i nogle minutter.
- Tilsæt parmesan og smag til med salt og friskkværnet peber
- Serveres evt. sammen med en enkel grøn salat.
Tortilla Wraps med grillede kødboller
Tortilla wraps er nem og lækker hverdagsmad. Og det kan laves i et utal af variationer. Prøv denne spicy version med chilikrydrede kødboller, avocado, grillede peberfrugter og Chipotle mayo.
Chicken Burrito Bowl
Denne enkle Chicken Burrito Bowl-opskrift er fyldt med saftig grillet kyllingebryst, majs, sorte bønner og andre smagfulde ingredienser. Den er velsmagende, mættende og nem at lave.
Cajun Buffalo Chicken Wings
I USA er Buffalo wings en utrolig populær klassiker. En saftig, krydret godbid perfekt som snack eller forret, især under sportsbegivenheder. Buffalo wings serveres varme og skylles bedst ned med et glas…