Friterede Risottokugler med Torsk

Friterede Risottokugler med Torsk

Sprødstegte kugler af risotto er en anderledes og spændende måde at servere den klassiske italienske risret på. Her er der brugt torsk, men den kan sagtens udskiftes med andet fisk eller bacon. Du kan med fordel lave risottoen 1-2 dage i forvejen, da den skal være kold, før den kan trilles til kugler. Friterede risotto­kugler er en god måde at bruge en rest risotto på og så er det ingen sag at frem­stille de lækre, sprøde risottokugler.

De sprøde risotto­kugle kan bruges som appetizers, forret eller eventuelt serveret som en del af en tapas buffet. Og serveret på en ske med en god trøffel mayonnaise og sort oliven­tapenade, er det en sand himmerigsmundfuld.

Det skal du bruge

Sådan gør du

  • Steg risottoris et par minutter i 2 spsk olivenolie
  • Tilsæt hvidvin.
  • Når vinen er fordampet, tilsættes bouillon lidt ad gangen
  • Det tager ca. 15 minutter før bouillonen er optaget i risene.
  • Skær torsken i små strimler og bland den i risottoen .
  • Tilsæt smør. Rør i gryden og sluk for varmen.
  • Tilsæt friskrevet parmesan og stil risottoen på køl.
  • Smag til med salt og peber og sæt risottoen på køl.
  • Tril den afkølede risotto til kugler.
  • Vend kuglerne i durum semola, æg og rasp.
  • Friter kuglerne i 180°C varm fritteringsolie.
  • Når kuglerne er gyldne og sprøde, er de færdige.
  • Serveres i skeer på trøffel­mayonnaise og toppes med oliventapenade.
Se også
Butter Chickpeas

Butter Chickpeas

Økologiske Butter Chickpeas fra Økomama er en skøn hver­dagsret til dig, der vil have et alternativ til kød og som gerne vil undgå højt for­arbejdede ingredienser. Butter Chickpeas er den vegetariske udgave…

Se denne opskrift

Taco Beans med majs, avocado og tortillas

Taco Beans med majs, avocado og tortillas

Økologiske Taco Beans fra Økomama er en skøn hver­dagsret til dig, der vil have et velsmagende alternativ til kød og som gerne vil undgå højt for­arbejdede ingredienser.Taco Beans består af røde kidney­bønner…

Se denne opskrift

Bønner i karry med ris, mango­chutney og avocado

Bønner i karry med ris, mango­chutney og avocado

Økologiske Bønner i Karry fra Økomama er en skøn hver­dagsret til dig, der vil have et alternativ til kød og som gerne vil undgå højt forarbejede ingredienser. Bønner i Karry består af…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping