hjemmebagte fødselsdagsboller

opskrifter / Hjemmebagt

Hjemmebagte herligheder

Her finder du inspira­tion, tips og ideer til hvordan du nemt kan frem­trylle knasende sprøde smags­op­levelser, som får dit hjem til at dufte af friskbagt hygge
Foccasia med flagesalt og løvstikke

Foccasia med flagesalt og løvstikke

Her har du opskriften på et skønt italiensk madbrød med sprød skorpe, store luftbobler og dejlig smag. Denne opskrift bruger ægte italiensk mel fra Caputo fra den eneste aktive kornmølle i Napoli.…

Se denne opskrift

Siciliansk citronkage med appelsin

Siciliansk citronkage med appelsin

Prøv denne superlækre sicilianske citronkage med noter af både citron og appelsin. Original italiensk opskrift fra Molino Caputo. I kagen anvendes Caputo Pasticceria som er italiensk specialmel skabt til kager og bagværk.…

Se denne opskrift

Chokoladekage med blåbær og brombær

Chokoladekage med blåbær og brombær

Denne chokoladekage er perfekt som dessert, når du har gæster eller til lidt ekstraordinær aftenhygge. Server eventuelt kagen med en kugle vaniljeflødeis og appelsinsalat, der giver et syrligt modspil til den søde…

Se denne opskrift

Madtærte med kartoffel, rødløg og soltørrede tomater.

Madtærte med kartoffel, rødløg og soltørrede tomater.

Her er et tip til, hvordan dine madtærter altid bliver sprøde og lækre. Det er både nemt og hurtigt med Favorita bagemix og du skal blot tage stilling til, hvilket fyld der…

Se denne opskrift

Butterdejshorn med Tomatpesto og ost

Butterdejshorn med Tomatpesto og ost

Butterdejshorn med pesto og ost er nemme at lave og består af kun af ganske få ingredienser. Det er en færdiglavet butterdej, som rulles ud og som smøres den med din yndlingspesto…

Se denne opskrift

Hjemmebagte fuldkorns Breadsticks med Pesto

Hjemmebagte fuldkorns Breadsticks med Pesto

Fuldkorns breadsticks er en fantastisk snack. De er flotte, nemme at lave, indeholder fuldkorn og smager skønt. Hvad mere kan man ønske sig. Disse hjemmebagte breadsticks er lange, sprøde stykker brød der…

Se denne opskrift

Langtidshævet Ciabatta­brød med sprød skorpe

Langtidshævet Ciabatta­brød med sprød skorpe

Ciabatta er et sprødt klassisk madbrød fra Italien. Det er supernemt at lave ciabattabrød og det skal ikke engang æltes, men blot røres sammen. Hemmeligheden bag den sprøde skorpe, den luftige krumme…

Se denne opskrift

Focaccia med oliven, rosmarin og rødløg

Focaccia med oliven, rosmarin og rødløg

Her er opskriften på et klassisk focacciabrød som både er luftigt, har en blød krumme og en sprød skorpe. Det er toppet med oliven, rødløg, rosmarin, olivenolie og flagesalt -en fantastisk opfindelse.…

Se denne opskrift

Oplev glæden ved at bage derhjemme

Der er noget magisk ved at bage. Fra det øjeblik du samler ingrediens­erne til dit bagværk sammen til, du tager brød eller kage ud af ovnen, er hvert eneste trin i bage­proces­sen en for­vandlings­proces der er over­trukket med forvent­ningens glæde.
At bage hjemme kan være en hyg­gelig måde at være sammen med sine kære på eller en mulighed for at forkæle sig selv med lidt kvalitetstid.
Uanset om du bager brød, kager eller eksperi­menterer med en ny pizza­opskrift, kan det at skabe noget lækkert give dig en følelse af glæde og stor til­fredshed. Under­søgelser har vist, at bagning kan reducere stress og angst og forbedre dit humør. Næste gang du har brug for lidt kvalitets­tid eller glæde, kan du overveje at bage og nyde op­levelsen alene eller sammen med andre.

Hjemmebagt brød med kreativitet

Hvis man åbner op for kreati­viteten, kan hjemme­bagt brød nemt blive en vid­underlig kuli­narisk smags­oplevelse. Med Zelected Foods speciali­teter som pesto, oliven, sol­tørrede tomater og andre lækre delikatesser, kan du forvandle dit hjemme­bagte brød til den rene gourmet­oplevelse. Forestil dig et sprødt brød med en blød krumme, der er spræng­fyldt med sol­modne tomater, oliven og en intens smag af pesto. Du kan også forsøge at til­sætte rosmarin og oliven direkte i dejen, før du bager brødet. Dette giver en fantas­tisk smags­oplevelse og et visuelt smukt brød, hvor hver bid er fyldt med smagen af de salte oliven.
Uanset hvilken retning du vælger, vil hjemme­bagt brød med et drys krea­tivitet og Zelected Foods produkter være en fornøjelse for både smags­løg og sind. Lad din fantasi løbe frit og skab uforglem­melige smags­oplevelser direkte fra din egen ovn.

Hjemmebagt på den nemme måde

Tid er en knap ressource i mange familier. Derfor har Favorita gjort det nemt for dig at bage og kan nemt blive dit fore­trukne hjemme­bag. Alle ingredi­enser er på forhånd afmålt og mixet, så du selv kun skal tilsætte fx smør, æg og mælk. Uanset om du bager selv, eller hygge­bager med børnene, er Favorita både en nem og perfekt løsning. Du kan imponere uventede gæster med frisk­bagt brød eller kage og nyde duften af hjemme­bag efter blot en lille arbejds­indsats. Favorita er praktisk tids­besparende, uden at gå på kom­promis med kvaliteten af dit bagværk.

Hjemmebagt på den rystende nemmere måde

Box-to-bake er et patenteret og revolu­tio­nerende bage­koncept, som gør det muligt at skabe sit eget frisk­bagte bag­værk, helt uden brug af køkken­redskaber. Tilsæt blot vand, ryst boksen godt og bag det hele i boksen. Efter en times tid har du dit eget frisk­bagte bagværk. Boxen indeholder en mel­blanding af meget høj kvalitet, som sikrer dig et godt resultat på niveau med det, som du kender fra bageren. Da samtlige bage­ingredi­enser ligger i embal­lagen kan du, ved at tilføje vand til boxen, klar­gøre dejen, blot ved at ryste den og til sidst bage den i selve boxen. Derved sparer du en masse tid ved ikke at skulle måle og veje ingredi­enser af. Du slipper for at grise køkken­bordet med mel og dej, og du skal heller ikke bruge skåle, forme og andre køkken­redskaber, som ellers skal rengøres efter brug.