kr. 0,00
Hjemmebagte herligheder
Foccasia med flagesalt og løvstikke
Her har du opskriften på et skønt italiensk madbrød med sprød skorpe, store luftbobler og dejlig smag. Denne opskrift bruger ægte italiensk mel fra Caputo fra den eneste aktive kornmølle i Napoli.…
Siciliansk citronkage med appelsin
Prøv denne superlækre sicilianske citronkage med noter af både citron og appelsin. Original italiensk opskrift fra Molino Caputo. I kagen anvendes Caputo Pasticceria som er italiensk specialmel skabt til kager og bagværk.…
Chokoladekage med blåbær og brombær
Denne chokoladekage er perfekt som dessert, når du har gæster eller til lidt ekstraordinær aftenhygge. Server eventuelt kagen med en kugle vaniljeflødeis og appelsinsalat, der giver et syrligt modspil til den søde…
Madtærte med kartoffel, rødløg og soltørrede tomater.
Her er et tip til, hvordan dine madtærter altid bliver sprøde og lækre. Det er både nemt og hurtigt med Favorita bagemix og du skal blot tage stilling til, hvilket fyld der…
Butterdejshorn med Tomatpesto og ost
Butterdejshorn med pesto og ost er nemme at lave og består af kun af ganske få ingredienser. Det er en færdiglavet butterdej, som rulles ud og som smøres den med din yndlingspesto…
Hjemmebagte fuldkorns Breadsticks med Pesto
Fuldkorns breadsticks er en fantastisk snack. De er flotte, nemme at lave, indeholder fuldkorn og smager skønt. Hvad mere kan man ønske sig. Disse hjemmebagte breadsticks er lange, sprøde stykker brød der…
Langtidshævet Ciabattabrød med sprød skorpe
Ciabatta er et sprødt klassisk madbrød fra Italien. Det er supernemt at lave ciabattabrød og det skal ikke engang æltes, men blot røres sammen. Hemmeligheden bag den sprøde skorpe, den luftige krumme…
Focaccia med oliven, rosmarin og rødløg
Her er opskriften på et klassisk focacciabrød som både er luftigt, har en blød krumme og en sprød skorpe. Det er toppet med oliven, rødløg, rosmarin, olivenolie og flagesalt -en fantastisk opfindelse.…
Oplev glæden ved at bage derhjemme
Der er noget magisk ved at bage. Fra det øjeblik du samler ingredienserne til dit bagværk sammen til, du tager brød eller kage ud af ovnen, er hvert eneste trin i bageprocessen en forvandlingsproces der er overtrukket med forventningens glæde.
At bage hjemme kan være en hyggelig måde at være sammen med sine kære på eller en mulighed for at forkæle sig selv med lidt kvalitetstid.
Uanset om du bager brød, kager eller eksperimenterer med en ny pizzaopskrift, kan det at skabe noget lækkert give dig en følelse af glæde og stor tilfredshed. Undersøgelser har vist, at bagning kan reducere stress og angst og forbedre dit humør. Næste gang du har brug for lidt kvalitetstid eller glæde, kan du overveje at bage og nyde oplevelsen alene eller sammen med andre.
Hjemmebagt brød med kreativitet
Hvis man åbner op for kreativiteten, kan hjemmebagt brød nemt blive en vidunderlig kulinarisk smagsoplevelse. Med Zelected Foods specialiteter som pesto, oliven, soltørrede tomater og andre lækre delikatesser, kan du forvandle dit hjemmebagte brød til den rene gourmetoplevelse. Forestil dig et sprødt brød med en blød krumme, der er sprængfyldt med solmodne tomater, oliven og en intens smag af pesto. Du kan også forsøge at tilsætte rosmarin og oliven direkte i dejen, før du bager brødet. Dette giver en fantastisk smagsoplevelse og et visuelt smukt brød, hvor hver bid er fyldt med smagen af de salte oliven.
Uanset hvilken retning du vælger, vil hjemmebagt brød med et drys kreativitet og Zelected Foods produkter være en fornøjelse for både smagsløg og sind. Lad din fantasi løbe frit og skab uforglemmelige smagsoplevelser direkte fra din egen ovn.