kr. 0,00

Butterdejshorn med Tomatpesto og ost
Butterdejshorn med pesto og ost er nemme at lave og består af kun af ganske få ingredienser. Det er en færdiglavet butterdej, som rulles ud og som smøres den med din yndlingspesto og toppes med en god ost. Butterdejshorn er et sprødt og lækkert indslag til en brunch eller tapas eller blot som en lille appetizer eller en snack til drinks.
Det skal du bruge
- 1 rulle Butterdej
- 1 glas Zelected Tomat Pesto
- 6 skiver Serranoskinke
- 2 kugler frisk Mozzarella
- Parmesan
- 1 Æg
- Zelected Middelhavs Flagesalt
Sådan gør du
- Del butterdejen på langs, så du får 2 rektangler af samme størrelse.
- Skær hver rektangel ud i 6 trekanter.
- Smør ca. 1 tsk pesto på hver trekant.
- Kom en halv skive serranoskinke på hver trekant
- Kom revet parmesan og top med og lidt Mozzarella.
- Rul trekanterne sammen fra den brede ende og læg butterdejshornene på en bageplade med bagepapir.
- Pensl dem med et sammenpisket æg.
- Drys lidt flagesalt på butterdejshornene.
- Bag dem ved 180°C i ca. 15 min. til de er gyldne.
- Server straks.
Velkomsthapsere med sprøde Crostini
Zelected Crostini kommer fra et lille italiensk bageri i landsbyen Dolcedo i det nordvestlige Ligurien. Crostini er dobbeltbagte, hvilket betyder, at brødet er bagt, hvorefter det er skåret i skiver og bagt…
Tortilla Wraps med grillede kødboller
Tortilla wraps er nem og lækker hverdagsmad. Og det kan laves i et utal af variationer. Prøv denne spicy version med chilikrydrede kødboller, avocado, grillede peberfrugter og Chipotle mayo.
Mini Pariserbøffer med løgchutney
En pariserbøf er en populær og elsket dansk smørrebrødsklassiker. Her serveret i miniformat, som fantastiske lækre mini pariserbøffer med friskrevet peberrod, løgchutney og hvidløgsmayonnaise. Perfekt som en lækker frokost, aftensmåltid eller som en…