kr. 0,00

Chokoladekage med blåbær og brombær
Denne chokoladekage er perfekt som dessert, når du har gæster eller til lidt ekstraordinær aftenhygge. Server eventuelt kagen med en kugle vaniljeflødeis og appelsinsalat, der giver et syrligt modspil til den søde chokoladekage. God appetit.
Det skal du bruge
- 1 pakkeFavorita Chokoladekage Bagemix
- 2 æg
- 1 dl Zelected Vindruekerneolie
- ½ dl vand.
- 1 pakke Favorita Chokolade Topping
- 2½ dl mælk
- Blåbær og brombær
- Blokchokolade
- Evt. vanilleflødeis og appelsinsalat
Sådan gør du
- Hæld posens indhold i en skål.
- Tilsæt 2 æg, 1 dl vegetabilsk olie og ½ dl vand.
- Rør i dejen til den er ensartet.
- Kom dejen i en smurt form fx en springform på ca. 20 cm i diameter.
- Bag kagen i en forvarmet varmluftsovn ved 160°C i 30-35 minutter.
- Den færdigbagte kage køles helt af, inden den evt. dekoreres.
- Bland toppingmix med 2½ dl mælk.
- Rør blandingen ved høj hastighed i ca. 3 min til den er ensartet.
- Stil toppingen i køleskab indtil kagen er kølet af og skal dekoreres.
- Smør kagen med topping i et ensartet lag.
- Skær fine spån af blokchokoladen med en skrællekniv eller tyndskræller.
- Dekorer kagen med chololadespån, friske blåbær og brombær.
- Server eventuelt kagen med en kugle vaniljeflødeis og appelsinsalat.
Foccasia med flagesalt og løvstikke
Her har du opskriften på et skønt italiensk madbrød med sprød skorpe, store luftbobler og dejlig smag. Denne opskrift bruger ægte italiensk mel fra Caputo fra den eneste aktive kornmølle i Napoli.…
Madtærte med kartoffel, rødløg og soltørrede tomater.
Her er et tip til, hvordan dine madtærter altid bliver sprøde og lækre. Det er både nemt og hurtigt med Favorita bagemix og du skal blot tage stilling til, hvilket fyld der…
Butterdejshorn med Tomatpesto og ost
Butterdejshorn med pesto og ost er nemme at lave og består af kun af ganske få ingredienser. Det er en færdiglavet butterdej, som rulles ud og som smøres den med din yndlingspesto…