kr. 0,00
Burger med svinekotelet og rødkål
Burger med svinekotelet og rødkål er en god og anderledes opskrift på en burger, der både smager lækkert og er nem at lave. Det er en burger der er dedikeret til alle dem, der får galoperende hjertebanken, løbende mundvand og intens åndenød ved
tanken om pikant tomat chutney, og sprød knasende rødkål der blander sig med den fede umami fra en svinekotelet og som ikke er bange for at få fedtede fingre.
Det skal du bruge
- 4 Ciabatta boller
- 4 tynde nakkekoteletter af sortfod gris
- 1 flaske Zelected Hickory BBQ Sauce
- 1 glas Zelected Tomat Chutney
- 1 glas Zelected Tapas Mayo
- 1 glas Zelected Sprød Rødkål
- 1 glas Zelected Grillede Perberfrugter
Sådan gør du
- Mariner koteletterne i Hickory BBQ Sauce.
- Stilles på køl 2-3 timer.
- Grill koteletter kort på en varm grill, og lad dem hvile min. 5 min.
- Smør bollerne med 40 g tapas mayo
- Skær koteletterne i slices og læg dem på underbollen
- Top med 50 g sprød rødkål, 2 stk. grillede peberfrugter og en skefuld tomatchutney.
Nydes med god kølig spansk hvidvin f.eks. hvid rioja
Juicy burger med karamelliseret løg og spejlæg
En saftig burger behøver hverken være kompliceret eller tidkrævende for at smage af noget helt særligt – og det beviser denne juicy burger med karamelliseret løg og spejlæg til fulde. Her kombineres…
Vegansk Burger med portobello, syltede agurker og artiskokcreme
Den veganske burger er i dag meget mere end blot et alternativ til den klassiske bøf – det er en smagsoplevelse i sin egen ret. I denne version skruer vi op for…
Cæsar burger – Nem og hurtig
Cæsar salaten er en ægte klassiker fra det italiensk-amerikanske køkken – kendt for sin cremede dressing, sprøde salat og grillede kylling. Her er den populære salat forvandlet til en lækker og hurtig…


