kr. 0,00

Festlige hapsere til tapas-bordet
Her er et par små festlige hapsere der er perfekte til velkomst, forret og drinks.
Små nemme og lækre Tapas hapsere, der både kan serveres som forret, snack og til velkomstdrinken, hvis du skal holde fest.
Det skal du bruge
- 8 østers
- 30 g Caviar
- 70g Bresaola
- 2 dl champagne
- 1 dl fløde
- 1 pakke friske og store ravioli med ost
- 1 æg
- 1 pakke bacon i tern
- revet cheddar
- 1 porre
- frisk kørvel
- 1 pakke Zelected Bruschetta med olivenolie
- 1 pakke Zelected Bouchées
- 1 glas Zelected Cremet Peberfrugt Pesto
- 1 glas Zelected Cremet Tomat Pesto
- 1 glas Zelected Semidried Cherrytomater
- 1 glas Zelected Taggiasca. Oliven
- 1 sprayflaske Zelected Lemon Olivenolie
- 1 sprayflaske Zelected Hvidløg Olivenolie
- 1 flaske Zelected Jordnøddeolie
- Zelected Middelhavs Flagesalt
- Zelected Sort Peber Kværn
Sådan gør du
Østers med Champagnefløde og Caviar
- Kog Champagnen ind til det halve og tilsæt fløde så det tykner.
- Lad saucen køle af i køleskabet.
- De friske østers åbnes, løsnes fra skallen og sprayes med lemonolie.
- Hæld et par skefulde champagnesauce på hver østers.
- Top med caviar og frisk kørvel.
Friturestegt ravioli med peberfrugtdip
- Frituresteg de friske ravioli i jordnøddeolie til de er gyldne og sprøde.
- Servér dem lune med Cremet Peberfrugt Pesto som dip.
Bruschetta med grillet Aubergine og Bresaola
- Spray tynde skiver af aubergine med hvidløgsolie og krydr med salt og peber.
- Grill aubergine skiverne i et par minutter på begge sider.
- Smør Bruschetta med cremet tomat pesto.
- Fordel aubergineskiverne og Bresaola på Bruchetta.
- Top med semidried cherrytomater og Taggiasca. oliven.
Bouchées med baconfyld
- Damp fintsnittet porre i et par minutter.
- Rist bacon og lad det køle af.
- Bland et sammenpisket æg med revet cheddar og tilsæt bacon og porrer.
- Fyld de små Bouchées Krustader med massen og bag ved 175°C til æggemassen er stivnet.
- Servér bouchées lune eller kolde.
Djævleæg – Fyldte æg med fantasi
Djævleæg, (“Deviled eggs”) også kendt som fyldte æg eller dressed æg og er en simpel ret, der kræver meget lidt tilberedning. Djævleæg er hårdkogte æg, som er pillet, halveret på langs og…
Focaccia med grillede oliven, soltørrede tomater og syltede rødløg
Her er opskriften på et klassisk focacciabrød på baggrund af en lækker pinsadej som både er luftigt, har en blød krumme og en sprød skorpe. Focacciabrødet er toppet med grillede oliven, soltørrede…
Friterede Risottokugler med Torsk
Sprødstegte kugler af risotto er en anderledes og spændende måde at servere den klassiske italienske risret på. Her er der brugt torsk, men den kan sagtens udskiftes med andet fisk eller bacon.…