kr. 0,00

Festlige hapsere til tapas-bordet
Her er et par små festlige hapsere der er perfekte til velkomst, forret og drinks.
Små nemme og lækre Tapas hapsere, der både kan serveres som forret, snack og til velkomstdrinken, hvis du skal holde fest.
Det skal du bruge
- 8 østers
- 30 g Caviar
- 70g Bresaola
- 2 dl champagne
- 1 dl fløde
- 1 pakke friske og store ravioli med ost
- 1 æg
- 1 pakke bacon i tern
- revet cheddar
- 1 porre
- frisk kørvel
- 1 pakke Zelected Bruschetta med olivenolie
- 1 pakke Zelected Bouchées
- 1 glas Zelected Cremet Peberfrugt Pesto
- 1 glas Zelected Cremet Tomat Pesto
- 1 glas Zelected Semidried Cherrytomater
- 1 glas Zelected Taggiasca. Oliven
- 1 sprayflaske Zelected Lemon Olivenolie
- 1 sprayflaske Zelected Hvidløg Olivenolie
- 1 flaske Zelected Jordnøddeolie
- Zelected Middelhavs Flagesalt
- Zelected Sort Peber Kværn
Sådan gør du
Østers med Champagnefløde og Caviar
- Kog Champagnen ind til det halve og tilsæt fløde så det tykner.
- Lad saucen køle af i køleskabet.
- De friske østers åbnes, løsnes fra skallen og sprayes med lemonolie.
- Hæld et par skefulde champagnesauce på hver østers.
- Top med caviar og frisk kørvel.
Friturestegt ravioli med peberfrugtdip
- Frituresteg de friske ravioli i jordnøddeolie til de er gyldne og sprøde.
- Servér dem lune med Cremet Peberfrugt Pesto som dip.
Bruschetta med grillet Aubergine og Bresaola
- Spray tynde skiver af aubergine med hvidløgsolie og krydr med salt og peber.
- Grill aubergine skiverne i et par minutter på begge sider.
- Smør Bruschetta med cremet tomat pesto.
- Fordel aubergineskiverne og Bresaola på Bruchetta.
- Top med semidried cherrytomater og Taggiasca. oliven.
Bouchées med baconfyld
- Damp fintsnittet porre i et par minutter.
- Rist bacon og lad det køle af.
- Bland et sammenpisket æg med revet cheddar og tilsæt bacon og porrer.
- Fyld de små Bouchées Krustader med massen og bag ved 175°C til æggemassen er stivnet.
- Servér bouchées lune eller kolde.
Friterede Risottokugler med Torsk
Sprødstegte kugler af risotto er en anderledes og spændende måde at servere den klassiske italienske risret på. Her er der brugt torsk, men den kan sagtens udskiftes med andet fisk eller bacon.…
Festlige appetizere med sprøde butterdejsskaller
Butterdejskrustader med lækkert fyld den sprødeste forkælelse til dine gæster og er perfekt som appetizer eller som tilbehør til tapas. Bouchées er sprøde butterdejskrustader og en fransk delikatesse. Prøv at servere de…
Sprøde og fingernemme Bruschetta
Bruschetta er perfekt til snack som en nem appetizer serveret med topping. Zelected Bruschetta med olivenolie er dobbeltbagt, hvilket betyder, at brødet er bagt, hvorefter det er skåret i skiver og bagt…