Grillet flanksteak med Hickory BBQ sauce og løgchutney

Grillet flanksteak med Hickory BBQ sauce og løgchutney

Flanksteak er meget velegnet til grill og den skal kun have ganske kort til over gløderne, da udskæringen er ret tynd. I denne opskrift marineres steaken i Hickory BBQ sauce inden den grilles og serveres med grove fritter, salat, løgchutney og soltørrede tomater.

Det skal du bruge

Sådan gør du

  • Tag flanksteaken ud af køleskab 30 minutter før den skal grilles.
  • Pensl kødet med Hickory BBQ sauce og lad det marinere i 30 minutter.
  • Sørg for fuld varme på grillen.
  • Grill steaken i 5 minutter på hver side.
  • Brug stegetermometer så du har styr på kernetemperatur. (55°C for medium).
  • Hvis det skal være gennemstegt, så giv det 6-7 minutter på hver side i stedet.
  • Lad derefter kødet trække i 15 minutter.
  • Skær flanksteaken ud i skiver på tværs af kødfibrene.
  • Drys med lidt salt og peber.
  • Server flanksteaken med salat, løgchutney og soltørrede tomater.
Se også
Tortilla Wraps med grillede kødboller

Tortilla Wraps med grillede kødboller

Tortilla wraps er nem og lækker hverdagsmad. Og det kan laves i et utal af variationer. Prøv denne spicy version med chilikrydrede kødboller, avocado, grillede peberfrugter og Chipotle mayo.

Se denne opskrift

Chicken Burrito Bowl

Chicken Burrito Bowl

Denne enkle Chicken Burrito Bowl-opskrift er fyldt med saftig grillet kyllinge­bryst, majs, sorte bønner og andre smagfulde ingredi­enser. Den er velsmagende, mættende og nem at lave.

Se denne opskrift

Cajun Buffalo Chicken Wings

Cajun Buffalo Chicken Wings

I USA er Buffalo wings en utrolig populær klas­siker. En saftig, krydret godbid perfekt som snack eller forret, især under sports­begiven­heder. Buffalo wings serveres varme og skylles bedst ned med et glas…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping