kr. 0,00

Pizza med chorizo og chili
Det kan godt være lidt af en udfordring at lave en rigtig lækker, italiensk-inspireret pizza, med den rette sprødhed og smag. Men hvis du bruger den ekstra tid og kærlighed det tager at lave dejen helt fra grunden, bliver smagsoplevelsen også meget større.
Prøv denne pizza med chorizo og chili, hvis du kan lide en pizza der “bider lidt”.
Det skal du bruge
- Ingredienser til pizzadej. Se opskrift på dej til en tynd sprød bund eller den luftige deep pan pizzabund.
- 1 glas Zelected Chili/Hvidløg Pesto
- 1 glas Zelected Soltørrede Tomater i strimler
- 1 glas Zelected Grillede Peberfrugter
- 250 g frisk mozzarella
- 24 skiver chorizo-pølse
Sådan gør du
- Pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
- Rul dejen ud til en rund pizza på et bord drysset med Durum Semola og læg den på et stykke bagepapir.
- Smør dejen med pesto i et jævnt lag og læg mozzarella i skiver oven på.
- Top bundene med chorizo-pølse, soltørrede tomater samt grillede peberfrugter.
- Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 6-7 min. ved 275 °C traditionel over/under varme til osten er gylden og dejkanten er sprød.
Pizzadejen er hjertet i enhver vellykket pizza, og ved at lave den fra bunden opnår du en autentisk smag og tekstur, der løfter retten til nye højder. Kombinationen af den krydrede chorizo og den stærke chili giver en intens smagsoplevelse, der balancerer perfekt med den sprøde bund og eventuelt en frisk tomatsauce. Tør du prøve?
Hot Honey Pepperoni Pizza
Hot Honey Pepperoni Pizza er en eksplosiv smagsoplevelse. Her er en spændende opskrift, der kombinerer det søde, det stærke og det sprøde. Den forener det bedste fra den klassiske pepperoni pizza med…
Pinsa med svampe, salami og trøffelmayo
Pinsa med svampe, salami og trøffelmayo er en helt simpel ret som smager fuldstændig fantastisk. Pinsa er original romersk bagekunst og ligesom alt andet, der kendetegner det italienske køkken, er det enkelt,…
Focaccia med grillede oliven, soltørrede tomater og syltede rødløg
Her er opskriften på et klassisk focacciabrød på baggrund af en lækker pinsadej som både er luftigt, har en blød krumme og en sprød skorpe. Focacciabrødet er toppet med grillede oliven, soltørrede…