Pizza med chorizo og chili

Pizza med chorizo og chili

Det kan godt være lidt af en udfordring at lave en rigtig lækker, italiensk-inspireret pizza, med den rette sprødhed og smag. Men hvis du bruger den ekstra tid og kærlighed det tager at lave dejen helt fra grunden, bliver smagsoplevelsen også meget større.
Prøv denne pizza med chorizo og chili, hvis du kan lide en pizza der “bider lidt”.

Det skal du bruge

Sådan gør du

  • Pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
  • Rul dejen ud til en rund pizza på et bord drysset med Durum Semola og læg den på et stykke bagepapir.
  • Smør dejen med pesto i et jævnt lag og læg mozzarella i skiver oven på.
  • Top bundene med chorizo-pølse, soltørrede tomater samt grillede peberfrugter.
  • Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 6-7 min. ved 275 °C ­traditionel over/under varme til osten er gylden og dejkanten er sprød.

Pizzadejen er hjertet i enhver vellykket pizza, og ved at lave den fra bunden opnår du en autentisk smag og tekstur, der løfter retten til nye højder. Kombinationen af den krydrede chorizo og den stærke chili giver en intens smags­oplevelse, der balancerer perfekt med den sprøde bund og eventuelt en frisk tomatsauce. Tør du prøve?

Se også
Caputo morgen til aften pizzadej

Caputo morgen til aften pizzadej

Her er en nem opskrift på 4 sprøde, lækre pizzabunde, som du kan forberede om morgenen og bage om aftenen.    

Se denne opskrift

Caputo pizzadej med koldhævet fordej

Caputo pizzadej med koldhævet fordej

Hvis man bruger det rigtige pizzamel er det relativt nemt at lave en god pizzadej, men hvis du har tålmodighed og giver både dig og dejen tid, så bliver den faktisk endnu…

Se denne opskrift

Caputo lyndej til pizzabund

Caputo lyndej til pizzabund

Her er en opskrift på en hurtig dej til 4 pizzabunde, som du kan have klar til at sætte i ovnen efter blot 2 timer. Har du lidt ekstra tid, så kan…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping