kr. 0,00

Pizza Tricolore med grillede artiskokker, cherrytomater og basilikum
Pizza Tricolore – En lækker pizza med sprød bund og lækkert fyld i de italienske farver: Artiskokker, cherrytomater og frisk basilikum.
Det skal du bruge
- 1 portion pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
- 1 glas Zelected Margherita Pizza Sauce
- 250 g Mozzarella
- 24 cherrytomater
- 1 glas Zelected Grillede Artiskokker
- 1 glas Zelected Kalamata oliven
- 1 flaske Zelected Hvidløg/Persille Krydderolie
- Frisk Basilikum
- 1 pose Zelected Middelhavs Flagesalt
- Zelected Sort Peber Kværn
Sådan gør du
- Pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
- Smør pizzasaucen ud i et tyndt lag på pizzabunden.
- Pluk Mozzarella i små stykker og fordel osten ovenpå.
- Top med grillede artiskokker, halverede cherrytomater og Kalamata oliven
- Dryp med lidt Hvidløg/Persille Krydderolie og drys med flagesalt og friskkværnet peber.
- Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 10 min. ved 275 °C traditionel over/under varme til osten er gylden og dejkanten er sprød.
- Server sprød italiensk pizza med friske basilikum blade.
Se også
Pinsa med svampe, salami og trøffelmayo
Pinsa med svampe, salami og trøffelmayo er en helt simpel ret som smager fuldstændig fantastisk. Pinsa er original romersk bagekunst og ligesom alt andet, der kendetegner det italienske køkken, er det enkelt,…
Focaccia med grillede oliven, soltørrede tomater og syltede rødløg
Her er opskriften på et klassisk focacciabrød på baggrund af en lækker pinsadej som både er luftigt, har en blød krumme og en sprød skorpe. Focacciabrødet er toppet med grillede oliven, soltørrede…
Pinsa bianca med kartoffel, rygeost og ristede løg
Pinsa med kartoffel og rygeost er en såkaldt hvid pinsa eller pinsa bianca, som det hedder på italiensk. Her er den traditionelle tomatsauce er skiftet ud med et lag af cremet rygeost…