Pizza Tricolore med grillede artiskokker, cherrytomater og basilikum

Pizza Tricolore med grillede artiskokker, cherrytomater og basilikum

Pizza Tricolore – En lækker pizza med sprød bund og lækkert fyld i de italienske farver: Artiskokker, cherrytomater og frisk basilikum.

Det skal du bruge

Sådan gør du

  • Pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
  • Smør pizzasaucen ud i et tyndt lag på pizzabunden.
  • Pluk Mozzarella i små stykker og fordel osten ovenpå.
  • Top med grillede artiskokker, halverede cherrytomater og Kalamata oliven
  • Dryp med lidt Hvidløg/Persille Krydderolie og drys med flagesalt og friskkværnet peber.
  • Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 10 min. ved 275 °C ­traditionel over/under varme til osten er gylden og dejkanten er sprød.
  • Server sprød italiensk pizza med friske basilikum blade.
Se også
Pinsa bianca med kartoffel, rygeost og ristede løg

Pinsa bianca med kartoffel, rygeost og ristede løg

Pinsa med kartoffel og rygeost er en såkaldt hvid pinsa eller pinsa bianca, som det hedder på italiensk. Her er den traditio­nelle tomatsauce er skiftet ud med et lag af cremet rygeost…

Se denne opskrift

Hot Honey Pepperoni Pizza

Hot Honey Pepperoni Pizza

Hot Honey Pepperoni Pizza er en eksplosiv smagsoplevelse. Her er en spændende opskrift, der kombinerer det søde, det stærke og det sprøde. Den forener det bedste fra den klassiske pepperoni pizza med…

Se denne opskrift

Pinsa med svampe, salami og trøffelmayo

Pinsa med svampe, salami og trøffelmayo

Pinsa med svampe, salami og trøffel­mayo er en helt simpel ret som smager fuldstændig fantastisk. Pinsa er original romersk bagekunst og ligesom alt andet, der kende­tegner det italienske køkken, er det enkelt,…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping