Hot Honey Pepperoni Pizza

Hot Honey Pepperoni Pizza

Hot Honey Pepperoni Pizza er en eksplosiv smagsoplevelse.
Her er en spændende opskrift, der kombinerer det søde, det stærke og det sprøde. Den forener det bedste fra den klassiske pepperoni pizza med den moderne trend: chili honning, også kendt som hot honey. Det er kontrasterne, der gør denne pizza med hot honey og pepperoni helt uimodståelig. Den krydrede pepperoni, de salte kapers, den bløde og smeltede mozzarella og den søde hot honey sauce skaber en balanceret og kompleks smag, der overrasker og begejstrer.

Det skal du bruge

Sådan gør du

  • Pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte Deep pan pinsabund
  • Form dejen til en rund pizza på et bord drysset med Durum Semola.
  • Smør din pizza pan med lidt olie og læg dejen heri. Brug dine fingre til at trykke og strække dejen ud i formen.
  • Smør dejen med pizzasauce i et jævnt lag og læg mozzarella i skiver oven på.
  • Top med pepperoni skiver og kapers.
  • Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 6-7 min. ved 275 °C ­traditionel over/under varme til osten er gylden og dejkanten er sprød.
  • Top pizzaen med Hot Honey og servér.

Amerikansk pepperoni pizza med hot honey.

Denne pizzaopskrift stammer fra USA, hvor hot honey sauce længe har været populær som en topping til alt fra kylling til pizza. Kombinationen af den sprøde skorpe, spicy pepperoni og den karameliserede chili honning er en helt speciel smagsoplevelse. Den ægte magi sker, når du afslutter din pizza med et generøst dryp chili honning direkte efter bagning. Den varme honning trænger ind i fyldet og løfter smagsoplevelsen med sin unikke kombination af sødme og styrke.

Pizzadejen er fundamentet i enhver amerikansk deep pan pizza, og ved at lave den fra bunden opnår du en autentisk smag og tekstur, der gør en kæmpe forskel. Hot honey med kombinationen af den stærke chili og den søde honning sammen med den krydrede pepperoni og de salte kapers, giver en intens smags­oplevelse, der balancerer perfekt med den sprøde pizzabund.

 

Se også
Friterede Risottokugler med Torsk

Friterede Risottokugler med Torsk

Sprødstegte kugler af risotto er en anderledes og spændende måde at servere den klassiske italienske risret på. Her er der brugt torsk, men den kan sagtens udskiftes med andet fisk eller bacon.…

Se denne opskrift

Festlige appetizere med sprøde butter­dejs­skaller

Festlige appetizere med sprøde butter­dejs­skaller

Butterdejs­krustader med lækkert fyld den sprødeste forkælelse til dine gæster og er perfekt som appetizer eller som tilbehør til tapas. Bouchées er sprøde butterdejs­krustader og en fransk delikatesse. Prøv at servere de…

Se denne opskrift

Festlige hapsere til tapas-bordet

Festlige hapsere til tapas-bordet

Her er et par små festlige hapsere der er perfekte til velkomst, forret og drinks. Små nemme og lækre Tapas hapsere, der både kan serveres som forret, snack og til velkomstdrinken, hvis…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping