Festlige appetizere med sprøde butter­dejs­skaller

Festlige appetizere med sprøde butter­dejs­skaller

Butterdejs­krustader med lækkert fyld den sprødeste forkælelse til dine gæster og er perfekt som appetizer eller som tilbehør til tapas. Bouchées er sprøde butterdejs­krustader og en fransk delikatesse. Prøv at servere de fyldte bouchées på store fade til velkomst­drinken eller som forret. Det er delikat ud over det sædvanlige og perfekt til at byde dine gæster velkomne.

Det skal du bruge

Appetizer 1:

Appetizer 2:

Appetizer 3:

Sådan gør du

Appetizer 1:

  • Hæld olien fra og dræn tunen.
  • Rør tun op med et par skefulde cremet peberfrugtpesto.
  • Fyld blandingen i butterdejsskallerne
  • Pynt med drænede, grillede artiskokker.

Appetizer 2:

  • Drænede rejerne
  • Vend rejerne i et par skefulde hvidløgsmayo.
  • Tilsæt friskhakket dild
  • Fyldes rejer i hvidløgsmayo i butterdejsskallerne.
  • Pynt med frisk dild.

Appetizer 3:

  • Rør friskost eller Ricotta sammen med cremet tomatpesto
  • Kom cremen i de sprøde butterdejskrustader.
  • Pynt med soltørrede tomater og Leccino oliven fra Antipasti salatmix.

Festlige Appetizere i Butterdejs­skaller til 8 personer
Du har mulighed for at købe en festlig måltids­kasse fyldt med lækre delikates­ser og speciali­teter, beregnet for 8 personer. Kasseen er udstyret med nemme opskrifter og en liste over de ekstra ting, der skal tilkøbes. Se den festlige måltidskasse her

Se også
Focaccia med grillede oliven, soltørrede tomater og syltede rødløg

Focaccia med grillede oliven, soltørrede tomater og syltede rødløg

Her er opskriften på et klassisk focaccia­brød på baggrund af en lækker pinsadej som både er luftigt, har en blød krumme og en sprød skorpe. Focaccia­brødet er toppet med grillede oliven, soltørrede…

Se denne opskrift

Djævleæg – Fyldte æg med fantasi

Djævleæg – Fyldte æg med fantasi

Djævleæg, (“Deviled eggs”) også kendt som fyldte æg eller dressed æg og er en simpel ret, der kræver meget lidt tilberedning. Djævleæg er hårdkogte æg, som er pillet, halveret på langs og…

Se denne opskrift

Friterede Risottokugler med Torsk

Friterede Risottokugler med Torsk

Sprødstegte kugler af risotto er en anderledes og spændende måde at servere den klassiske italienske risret på. Her er der brugt torsk, men den kan sagtens udskiftes med andet fisk eller bacon.…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping