kr. 0,00

Festlige appetizere med sprøde butterdejsskaller
Butterdejskrustader med lækkert fyld den sprødeste forkælelse til dine gæster og er perfekt som appetizer eller som tilbehør til tapas. Bouchées er sprøde butterdejskrustader og en fransk delikatesse. Prøv at servere de fyldte bouchées på store fade til velkomstdrinken eller som forret. Det er delikat ud over det sædvanlige og perfekt til at byde dine gæster velkomne.
Det skal du bruge
- 1 æske Zelected Bouchées, mini butterdejsskaller
Appetizer 1:
- 1 lille dåse tun i olie
- 1 glas Zelected Cremet Peberfrugt Pesto
- 1 glas Zelected Grillede Artiskokker
Appetizer 2:
- 50 g rejer
- 1 glas Zelected Hvidløgs Mayo
- Frisk dild
Appetizer 3:
- 50 g Friskost eller Ricotta
- 1 glas Zelected Cremet Tomat Pesto
- 1 glas Zelected Antipasti Salatmix
- Frisk timian
Sådan gør du
Appetizer 1:
- Hæld olien fra og dræn tunen.
- Rør tun op med et par skefulde cremet peberfrugtpesto.
- Fyld blandingen i butterdejsskallerne
- Pynt med drænede, grillede artiskokker.
Appetizer 2:
- Drænede rejerne
- Vend rejerne i et par skefulde hvidløgsmayo.
- Tilsæt friskhakket dild
- Fyldes rejer i hvidløgsmayo i butterdejsskallerne.
- Pynt med frisk dild.
Appetizer 3:
- Rør friskost eller Ricotta sammen med cremet tomatpesto
- Kom cremen i de sprøde butterdejskrustader.
- Pynt med soltørrede tomater og Leccino oliven fra Antipasti salatmix.
Festlige Appetizere i Butterdejsskaller til 8 personer
Du har mulighed for at købe en festlig måltidskasse fyldt med lækre delikatesser og specialiteter, beregnet for 8 personer. Kasseen er udstyret med nemme opskrifter og en liste over de ekstra ting, der skal tilkøbes. Se den festlige måltidskasse her
Focaccia med grillede oliven, soltørrede tomater og syltede rødløg
Her er opskriften på et klassisk focacciabrød på baggrund af en lækker pinsadej som både er luftigt, har en blød krumme og en sprød skorpe. Focacciabrødet er toppet med grillede oliven, soltørrede…
Djævleæg – Fyldte æg med fantasi
Djævleæg, (“Deviled eggs”) også kendt som fyldte æg eller dressed æg og er en simpel ret, der kræver meget lidt tilberedning. Djævleæg er hårdkogte æg, som er pillet, halveret på langs og…
Friterede Risottokugler med Torsk
Sprødstegte kugler af risotto er en anderledes og spændende måde at servere den klassiske italienske risret på. Her er der brugt torsk, men den kan sagtens udskiftes med andet fisk eller bacon.…