Kartoffelpizza med Mascarpone og Mozzarella

Kartoffelpizza med Mascarpone og Mozzarella

Kartoffelpizza er en skøn og enkel vegetarpizza med kartofler og ost. En hvid pizza, der er fyldt med fine smagsnuancer og er utrolig lækker som en lille snack til et glas hvidvin, som forret eller som en del af et tapasbord. Kartoffelpizza er et alternativ til den traditionelle pizza med tomatsauce, og er en klar favorit hos mange. Kartoffelpizza har masser af smag, som ikke mindst skyldes den klassiske kombination af Mascarpone, Mozzarella og hvidløgsolie.

Det skal du bruge

Sådan gør du

  • Pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
  • Form pizzadejen med hænderne på et meldrysset bord, så den får et rustikt look og læg den på et stykke bagepapir.
  • Snit løg og kartofler i meget tynde skiver, gerne med et mandolinjern.
  • Smør mascarpone ud i et tyndt lag på pizzaen.
  • Fordel kartoffelskiver ovenpå, så de dækker hele pizzaen, uden at ligge i lag.
  • Fordel løg og oliven ovenpå
  • Pluk Mozzarella i små stykker og fordel osten sammen med løg ovenpå.
  • Dryp med lidt Hvidløg/Persille Krydderolie og drys med flagesalt og friskkværnet peber.
  • Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 10 min. ved 275 °C ­traditionel over/under varme til osten er gylden og dejkanten er sprød.
  • Server sprød kartoffelpizza med frisk rucola og hvidløgsolie.
Se også
Velkomsthapsere med sprøde Crostini

Velkomsthapsere med sprøde Crostini

Zelected Crostini kommer fra et lille italiensk bageri i landsbyen Dolcedo i det nordvestlige Ligurien. Crostini er dobbelt­bagte, hvilket betyder, at brødet er bagt, hvorefter det er skåret i skiver og bagt…

Se denne opskrift

Tortilla Wraps med grillede kødboller

Tortilla Wraps med grillede kødboller

Tortilla wraps er nem og lækker hverdagsmad. Og det kan laves i et utal af variationer. Prøv denne spicy version med chilikrydrede kødboller, avocado, grillede peberfrugter og Chipotle mayo.

Se denne opskrift

Mini Pariserbøffer med løgchutney

Mini Pariserbøffer med løgchutney

En pariserbøf er en populær og elsket dansk smørrebrødsklassiker. Her serveret i miniformat, som fantastiske lækre mini pariserbøffer med friskrevet peberrod, løgchutney og hvidløgsmayonnaise. Perfekt som en lækker frokost, aftensmåltid eller som en…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping