kr. 0,00

Kartoffelpizza med Mascarpone og Mozzarella
Kartoffelpizza er en skøn og enkel vegetarpizza med kartofler og ost. En hvid pizza, der er fyldt med fine smagsnuancer og er utrolig lækker som en lille snack til et glas hvidvin, som forret eller som en del af et tapasbord. Kartoffelpizza er et alternativ til den traditionelle pizza med tomatsauce, og er en klar favorit hos mange. Kartoffelpizza har masser af smag, som ikke mindst skyldes den klassiske kombination af Mascarpone, Mozzarella og hvidløgsolie.
Det skal du bruge
- 1 portion pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
- 4 store kartofler
- 1 løg
- 250 g Mascarpone
- 250 g Mozzarella
- 1 glas Zelected Kalamata oliven
- 1 flaske Zelected Hvidløg/Persille Krydderolie
- Frisk rucola
- 1 pose Zelected Middelhavs Flagesalt
- Zelected Sort Peber Kværn
Sådan gør du
- Pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
- Form pizzadejen med hænderne på et meldrysset bord, så den får et rustikt look og læg den på et stykke bagepapir.
- Snit løg og kartofler i meget tynde skiver, gerne med et mandolinjern.
- Smør mascarpone ud i et tyndt lag på pizzaen.
- Fordel kartoffelskiver ovenpå, så de dækker hele pizzaen, uden at ligge i lag.
- Fordel løg og oliven ovenpå
- Pluk Mozzarella i små stykker og fordel osten sammen med løg ovenpå.
- Dryp med lidt Hvidløg/Persille Krydderolie og drys med flagesalt og friskkværnet peber.
- Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 10 min. ved 275 °C traditionel over/under varme til osten er gylden og dejkanten er sprød.
- Server sprød kartoffelpizza med frisk rucola og hvidløgsolie.
Velkomsthapsere med sprøde Crostini
Zelected Crostini kommer fra et lille italiensk bageri i landsbyen Dolcedo i det nordvestlige Ligurien. Crostini er dobbeltbagte, hvilket betyder, at brødet er bagt, hvorefter det er skåret i skiver og bagt…
Tortilla Wraps med grillede kødboller
Tortilla wraps er nem og lækker hverdagsmad. Og det kan laves i et utal af variationer. Prøv denne spicy version med chilikrydrede kødboller, avocado, grillede peberfrugter og Chipotle mayo.
Mini Pariserbøffer med løgchutney
En pariserbøf er en populær og elsket dansk smørrebrødsklassiker. Her serveret i miniformat, som fantastiske lækre mini pariserbøffer med friskrevet peberrod, løgchutney og hvidløgsmayonnaise. Perfekt som en lækker frokost, aftensmåltid eller som en…