kr. 0,00

Landgangspizza og pizzasnegle
Overrask dine børn med disse lækre landgangsbrød med skinke, solmodne tomater og oliven. Et strejf af Middelhav og dejlige sommerminder i madpakken.
Det skal du bruge
- Pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
- 1 spsk Zelected Cremet Basilikum pesto
- 1 pose frisk mozzarella ca. 125 g
- 1 pakke skinke
- 1 glas Zelected Semidried cherrytomater
- 1 glas Zelected Kalamata oliven
- 1 glas Zelected Oliven med mandel
Sådan gør du
- Pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund.
- Rul dejen ud til en rund pizza på et meldrysset bord og læg den på et stykke bagepapir.
- Smør bunden med pesto i et jævnt lag og skær den i 6 baner.
- Kom skiver af frisk mozzarella samt kogt skinke oven på.
- Top med oliven eller Semidried Cherry tomater.
- Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 6-7 min. ved 275 °C ved traditionel over/under varme.
- Tag pizzaen ud, når osten er gylden og dejkanten sprød.
TIP: Dejen kan også rulles sammen til en roulade og skæres i skiver.
Pizza-sneglene lægges på plader med bagepapir og bages i ovnen til de er gyldne og gennembagte.
Velkomsthapsere med sprøde Crostini
Zelected Crostini kommer fra et lille italiensk bageri i landsbyen Dolcedo i det nordvestlige Ligurien. Crostini er dobbeltbagte, hvilket betyder, at brødet er bagt, hvorefter det er skåret i skiver og bagt…
Tortilla Wraps med grillede kødboller
Tortilla wraps er nem og lækker hverdagsmad. Og det kan laves i et utal af variationer. Prøv denne spicy version med chilikrydrede kødboller, avocado, grillede peberfrugter og Chipotle mayo.
Mini Pariserbøffer med løgchutney
En pariserbøf er en populær og elsket dansk smørrebrødsklassiker. Her serveret i miniformat, som fantastiske lækre mini pariserbøffer med friskrevet peberrod, løgchutney og hvidløgsmayonnaise. Perfekt som en lækker frokost, aftensmåltid eller som en…