Landgangspizza og pizzasnegle

Landgangspizza og pizzasnegle

Overrask dine børn med disse lækre landgangsbrød med skinke, solmodne tomater og oliven. Et strejf af Middelhav og dejlige sommerminder i madpakken.

Det skal du bruge

Sådan gør du

  • Pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund.
  • Rul dejen ud til en rund pizza på et meldrysset bord og læg den på et stykke bagepapir.
  • Smør bunden med pesto i et jævnt lag og skær den i 6 baner.
  • Kom skiver af frisk ­mozzarella samt kogt skinke oven på.
  • Top med oliven eller Semidried Cherry tomater.
  • Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 6-7 min. ved 275 °C ved traditionel over/under varme.
  • Tag pizzaen ud, når osten er gylden og dejkanten sprød.

TIP: Dejen kan også rulles sammen til en roulade og skæres i skiver.
Pizza-sneglene lægges på plader med bagepapir og bages i ovnen til de er gyldne og gennembagte.

Se også
Velkomsthapsere med sprøde Crostini

Velkomsthapsere med sprøde Crostini

Zelected Crostini kommer fra et lille italiensk bageri i landsbyen Dolcedo i det nordvestlige Ligurien. Crostini er dobbelt­bagte, hvilket betyder, at brødet er bagt, hvorefter det er skåret i skiver og bagt…

Se denne opskrift

Tortilla Wraps med grillede kødboller

Tortilla Wraps med grillede kødboller

Tortilla wraps er nem og lækker hverdagsmad. Og det kan laves i et utal af variationer. Prøv denne spicy version med chilikrydrede kødboller, avocado, grillede peberfrugter og Chipotle mayo.

Se denne opskrift

Mini Pariserbøffer med løgchutney

Mini Pariserbøffer med løgchutney

En pariserbøf er en populær og elsket dansk smørrebrødsklassiker. Her serveret i miniformat, som fantastiske lækre mini pariserbøffer med friskrevet peberrod, løgchutney og hvidløgsmayonnaise. Perfekt som en lækker frokost, aftensmåltid eller som en…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping