kr. 0,00
Pasta Alfredo med Farfalle Tricolore og Gorgonzola
Pasta Alfredo er en enkel og lækker pasta, cremet og fyldig med en skøn smag af Gorgonzola. Pasta Alfredo af de helt store italienske pastaklassikere. Pasta Alfredo består af ganske få ingredienser og er super nem at at lave, og du kan variere opskriften i det uendelige. Denne opskrift er uden kød, men du kan tilsætte fx kylling og bacon.
Farfalle Tricolore fra Zelected Foods er en original bronze pasta, som er fremstillet af 100% udsøgt durumhvede Semolina i bronzeforme.
Det skal du bruge
til 4 portioner:
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 glas hvidvin
- ½ l piskefløde
- Gorgonzola
- Parmesan
- Evt. friske krydderurter
- 1 pose Zelected Bronze Pasta Farfalle Tricolore
- 1 glas Zelected Grillede Peberfrugter
- ½ glas Zelected Oliven med Citron
- Zelected Ekstra Jomfru Olivenolie
- Salt
- Sort Peber
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen på posen.
- Snit løg og hvidløg fint.
- Forvarm olivenolie på en pande, og sauter løg samt hvidløg, blanke i olien.
- Tilsæt hvidvin og lad det koge ind til det halve.
- Tilsæt fløde, Grillede Peberfrugter skåret i rustikke stykker, Oliven med Citron og Gorgonzola.
- Lad saucen koge i ca. 5 min. til den har en cremet konsistens, rør jævnligt.
- Smag til med salt og peber, samt lidt revet Parmesan.
- Vend den kogte pasta i den cremede sauce lige inden servering.
- Pynt evt. med friske krydderurter.
Pasta Bella Notte a la Lady og Vagabonden
Denne klassiske pastaret med italienske kødboller, leder straks tankerne hen til den legendariske scene fra Walt Disneys tegnefilm. Linguine med kødboller er en super lækker og samtidig enkel pastaret som du vil…
Hjemmelavet pasta
Det er faktisk ikke svært at lave hjemmelavet pasta. Her er en opskrift med hjemmelavet pasta til 4 personer, der kan lykkes i ethvert køkken. Fremstillingen af frisk pasta kræver ikke mange…
Puttanesca Pasta
med kapers, oliven og ansjoser
Puttanesca Pasta er en klassisk italiensk pastaret med en farverig historie. Puttanesca pasta er en af de mest ikoniske retter i det italienske køkken, kendt for sin intense smag og enkle tilberedning.…