kr. 0,00

Pasta med pesto: Penne Rigate med Chili/Hvidløg Pesto
Pasta med pesto er en perfekt ret til en travl hverdag. Den er en af klassikerne blandt pastaretter. En super enkel ret, der er typisk for det italienske køkken og med meget få ingredienser, men som til gengæld er fulde af smag.
Den kræver ingen kokkefærdigheder og ingredienserne kan du altid have stående klar i køkkenskabet og så kan den laves hele året også under primitive forhold.
Du kan variere pasta med pesto til det uendelige ved at tilføje ting til retten fx kylling, zucchini, spinat, ærter, broccoli eller rester som du har i køleskabet.
Du kan også prøve at bruge andre pestovarianter til denne ret. Se hele vores sortiment af pesto her.
Det skal du bruge
- 1 pose Zelected Bronze Pasta Penne Rigate
- 1 glas Zelected Chili/Hvidløg Pesto
- Rucola
- 40 g Ristede Pinjekerner
- Salt og Peber
Sådan gør du
- Kog 400 g pasta efter anvisning på posen.
- Vend pastaen sammen med Chili/Hvidløg Pesto
- Smag til med salt og peber.
- Top med rucolasalat og ristede pinjekerner.
- Pastaretten kan serveres som en varm ret eller som kold pastasalat.
- Velbekomme!
Pesto er et kulinarisk multi tool
Pesto er en uundværlig ingrediens, der kan bruges i et utal af retter på mange forskellige måder. Mulighederne med pesto er nærmest grænseløse. Den smager fantastisk på friskbagt brød, fungerer perfekt som sauce til pasta, og er et lækkert tilbehør til grillet kød. Pesto kan også tilføre et ekstra pift til salater, sandwiches og meget mere. Det er en ingrediens, der indbyder til kreativitet i køkkenet. Eksperimentér med forskellige pesto-varianter og find de smage, der bedst passer til dine ønsker og præferencer.
Pasta Bella Notte a la Lady og Vagabonden
Denne klassiske pastaret med italienske kødboller, leder straks tankerne hen til den legendariske scene fra Walt Disneys tegnefilm. Linguine med kødboller er en super lækker og samtidig enkel pastaret som du vil…
Hjemmelavet pasta
Det er faktisk ikke svært at lave hjemmelavet pasta. Her er en opskrift med hjemmelavet pasta til 4 personer, der kan lykkes i ethvert køkken. Fremstillingen af frisk pasta kræver ikke mange…
Puttanesca Pasta
med kapers, oliven og ansjoser
Puttanesca Pasta er en klassisk italiensk pastaret med en farverig historie. Puttanesca pasta er en af de mest ikoniske retter i det italienske køkken, kendt for sin intense smag og enkle tilberedning.…