kr. 0,00

Pizza med confiteret and og råmarineret grønkål
Her er en en opskrift på en pizza med et anderledes twist med confiteret and, der med garanti giver sprøde pizzabunde og store smil. Pizza med confiteret and og råmarineret grønkål er oplagt at servere i forbindelse med Jul eller Mortensaften, hvis man skulle have lidt rester til overs fra andestegen, dagen før.
Det skal du bruge
- 1 portion pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
- 1 glas Zelected Cremet Peberfrugt Pesto
- 500 g Mozzarella
- 4 stk. confiteret andelår
- 400 g grønkål
- 1 flaske Zelected Pizza Dressing
- 1 glas Zelected Klassisk Basilikum Pesto
- Zelected Middelhavs Flagesalt
- Zelected Sort Peber Kværn
Sådan gør du
- Pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
- Smør pizzabunden med et tyndt lag peberfrugtpesto.
- Pluk Mozzarella i små stykker og fordel osten ovenpå.
- Pluk andelårene og fordel kødet ovenpå.
- Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 10 min. ved 275 °C traditionel over/under varme til osten er gylden og dejkanten er sprød.
- Riv eller skær grønkålen groft og vend i lidt pizza dressing.
- Top den bagte pizza med klatter af basilikumpesto og grønkål og smag til med salt og peber.
- Drys og smag til med flagesalt og friskkværnet peber.
Focaccia med grillede oliven, soltørrede tomater og syltede rødløg
Her er opskriften på et klassisk focacciabrød på baggrund af en lækker pinsadej som både er luftigt, har en blød krumme og en sprød skorpe. Focacciabrødet er toppet med grillede oliven, soltørrede…
Pinsa bianca med kartoffel, rygeost og ristede løg
Pinsa med kartoffel og rygeost er en såkaldt hvid pinsa eller pinsa bianca, som det hedder på italiensk. Her er den traditionelle tomatsauce er skiftet ud med et lag af cremet rygeost…
Pinsa med svampe, salami og trøffelmayo
Pinsa med svampe, salami og trøffelmayo er en helt simpel ret som smager fuldstændig fantastisk. Pinsa er original romersk bagekunst og ligesom alt andet, der kendetegner det italienske køkken, er det enkelt,…