kr. 0,00
Pizza med confiteret and og råmarineret grønkål
Her er en en opskrift på en pizza med et anderledes twist med confiteret and, der med garanti giver sprøde pizzabunde og store smil. Pizza med confiteret and og råmarineret grønkål er oplagt at servere i forbindelse med Jul eller Mortensaften, hvis man skulle have lidt rester til overs fra andestegen, dagen før.
Det skal du bruge
- 1 portion pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
- 1 glas Zelected Cremet Peberfrugt Pesto
- 500 g Mozzarella
- 4 stk. confiteret andelår
- 400 g grønkål
- 1 flaske Zelected Pizza Dressing
- 1 glas Zelected Klassisk Basilikum Pesto
- Zelected Middelhavs Flagesalt
- Zelected Sort Peber Kværn
Sådan gør du
- Pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
- Smør pizzabunden med et tyndt lag peberfrugtpesto.
- Pluk Mozzarella i små stykker og fordel osten ovenpå.
- Pluk andelårene og fordel kødet ovenpå.
- Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 10 min. ved 275 °C traditionel over/under varme til osten er gylden og dejkanten er sprød.
- Riv eller skær grønkålen groft og vend i lidt pizza dressing.
- Top den bagte pizza med klatter af basilikumpesto og grønkål og smag til med salt og peber.
- Drys og smag til med flagesalt og friskkværnet peber.
Caputo lyndej til pizzabund
Her er en opskrift på en hurtig dej til 4 pizzabunde, som du kan have klar til at sætte i ovnen efter blot 2 timer. Har du lidt ekstra tid, så kan…
Caputo pizzadej med koldhævet fordej
Hvis man bruger det rigtige pizzamel er det relativt nemt at lave en god pizzadej, men hvis du har tålmodighed og giver både dig og dejen tid, så bliver den faktisk endnu…
Caputo Pinsa pizzabund
Pinsa er en luftig pizzabund og er forfaderen til pizza, som vi kender den i dag. Pinsa er original romersk bagekunst hvor man bager med en blanding af rismel og hvedemel, der…