kr. 0,00

Pizza med Pancetta og Gorgonzola
Prøv denne autentiske smagsoplevelse fra Italien. Pizza med pancetta og gorgonzola er en sand vinder. Den har en sprød bund og er en smagskombination ud over det sædvanlige. Pizzaen er også ualmindelig smuk at servere. Nyd den cremede gorgonzola, de italienske panchetta, de ristede champignon, grillede artiskokker og semidried tomater.
Det skal du bruge
- 1 portion pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
- 250 g Mozzarella
- 150 g Gorgonzola
- 70 g Pancetta
- 1 glas Zelected Grillede Artiskokker
- 1 glas Zelected Semidried Cherrytomater
- 1 flaske Zelected Hvidløg/Persille Krydderolie
- 1 bakke champignon
- Zelected Middelhavs Flagesalt
- Zelected Sort Peber Kværn
Sådan gør du
- Pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
- Pluk Mozzarella og Gorgonzola i små stykker og fordel osten på bunden.
- Fordel Pancetta, de grillede artiskokker og semidried cherrytomater ovenpå.
- Rist champignon i hvidløgsolie og fordel dem ligeledes ovenpå.
- Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 6-7 min. ved 275 °C traditionel over/under varme til osten er gylden og dejkanten er sprød.
- Smag til med salt og peber.
Focaccia med grillede oliven, soltørrede tomater og syltede rødløg
Her er opskriften på et klassisk focacciabrød på baggrund af en lækker pinsadej som både er luftigt, har en blød krumme og en sprød skorpe. Focacciabrødet er toppet med grillede oliven, soltørrede…
Pinsa bianca med kartoffel, rygeost og ristede løg
Pinsa med kartoffel og rygeost er en såkaldt hvid pinsa eller pinsa bianca, som det hedder på italiensk. Her er den traditionelle tomatsauce er skiftet ud med et lag af cremet rygeost…
Pinsa med svampe, salami og trøffelmayo
Pinsa med svampe, salami og trøffelmayo er en helt simpel ret som smager fuldstændig fantastisk. Pinsa er original romersk bagekunst og ligesom alt andet, der kendetegner det italienske køkken, er det enkelt,…