kr. 0,00
Økologiske Kikærtedeller
Økologiske kikærtedeller er en klassisk vegetarret. Ved blot at tilsætte få andre ingredienser får du et supernemt økologisk måltid, som du enten kan spise selv eller dele med en anden. I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til at lave velsmagende og bæredygtig mad. ØKOMAMAs serie af veganske retter er udviklet til dig, som gerne vil spise økologisk og nærende, også når der ikke er meget tid til madlavning. Nem mad behøver ikke at være hverken usundt eller kedeligt – Smag selv engang.
Kikærter* (60%), vand, antioxidant (ascorbinsyre).
Krydderiblanding, nettovægt: 12 g. Gærflager* (gærekstrakt*, hvedemel*, havsalt), majsstivelse salt, ærteprotein*, tørret hvidløg.
tørret løg*, tørret rørhat*, sort peber*, rosenpeber*, hvid peber*, oregano*, timian*, tørret rød peber*, persille*.
*=Økologisk
Energi | 527 kj / 126 kcal |
---|---|
Fedt | 2,2 g |
Heraf mættede fedtsyrer | 0,5 g |
Kulhydrater | 17 g |
Heraf sukkerarter | 0,7 g |
Protein | 7,3 g |
Salt | 0,99 g |
Kostfibre | 5,1 g |