Mini Pariserbøffer med løgchutney

Mini Pariserbøffer med løgchutney

En pariserbøf er en populær og elsket dansk smørrebrødsklassiker. Her serveret i miniformat, som fantastiske lækre mini pariserbøffer med friskrevet peberrod, løgchutney og hvidløgsmayonnaise. Perfekt som en lækker frokost, aftensmåltid eller som en del af et brunch- eller tapasbord, eller ganske enkelt som en lille appetizer.

Det skal du bruge

Sådan gør du

  • Udstik toastbrød med en udstikker eller glas.
  • Steg det gyldent på pande med smør.
  • Form små bøffer af kødet i ca. 1 cm  tykkelse og samme diameter som toastbrødet.
  • Steg dem 4-5 minutter på hver side til den når en kernetemperatur på 70°C.
  • Krydder bøfferne med salt og peber og lad dem hvile 3-4 minutter.
  • Smør det ristede brød med hvidløgsmayonnaise og læg bøfferne ovenpå.
  • Top med løg chutney og revet peberrod.
  • Serveres sammen med smilende vagtelæg eller pocherede små hønseæg
  • Server evt. syltede rødbeder i fine tern og kapers som tilbehør.
Se også
Cajun Buffalo Chicken Wings

Cajun Buffalo Chicken Wings

I USA er Buffalo wings en utrolig populær klas­siker. En saftig, krydret godbid perfekt som snack eller forret, især under sports­begiven­heder. Buffalo wings serveres varme og skylles bedst ned med et glas…

Se denne opskrift

Madtærte med kartoffel, rødløg og soltørrede tomater.

Madtærte med kartoffel, rødløg og soltørrede tomater.

Her er et tip til, hvordan dine madtærter altid bliver sprøde og lækre. Det er både nemt og hurtigt med Favorita bagemix og du skal blot tage stilling til, hvilket fyld der…

Se denne opskrift

Røget kalkunsandwich med cheddarost og bacon

Røget kalkunsandwich med cheddarost og bacon

Denne klassiske kalkun­­sandwich er nem at lave og klar til at nyde på kun 5 minutter. En klassisk amerikanske snack der har det hele: Røget kalkun­­bryst, smagfuld cheddar, sprød bacon og frisk…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping