kr. 0,00
Oksemørbrad med trøfler, jordskokkecreme og lynstegt pasta
Man går aldrig galt i byen med pasta, lækre svampe, trøffel, jordskokker og medaljoner af oksemørbrad som hovedingrediens. Denne hovedret kræver ikke ret meget tid i køkkenet, men selvom der er sparet på tiden, er der ikke sparet på kvaliteten.
Oksemørbrad med trøfler, jordskokkecreme og lynstegt Penne Rigate Bronzepasta er et perfekt match og en yderst delikat hovedret, som med garanti vil imponere dine gæster. Gå ikke glip af denne smagsoplevelse.
Det skal du bruge
til 4 portioner:
- 200 g Zelected Bronze Pasta Penne Rigate
- ½ liter Zelected Ekstra Jomfru Olivenolie til fritering
- 4 × 200 g Oksemørbrad
- 600 g Jordskokker
- 200 g Svampe efter eget valg
- 3 dl Fløde
- 3 dl Vand
- 1 glas Trøfler
- Trøffelolie
- Zelected Balsamico Glaze
- Fint Middelhavssalt
- Zelected Sort Peber kværn
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen på posen. Skyl let under koldt vand, så de er let afkølet.
- Lad pastaen dryppe godt af. Det er vigtigt, at der ikke er noget vand på pastaen, da den skal steges i varm olie.
- Skræl 500g jordskokker, og del dem i kvarte.
- Kom jordskokkerne i en gryde og tilsæt fløde og vand.
- Bring gryden i kog ved middel varme, og skru derefter ned.
- Lad det koge i ca. 25 min. Rør jævnligt i gryden.
- Når jordskokkerne er møre, sigtes fløden fra (men gemmes).
- Blend jordskokkerne til mos med en stavblender.
- Tilsæt kogelagen/fløden lidt ad gangen, til den ønskede konsistens er opnået.
- Smag jordskokke puréen til med salt og peber.
- De resterende 100 g jordskokker skæres i tynde skiver, og friteres i olie til de er gyldne.
- Tilbered mørbraden som ønsket.
- Forvarm en pande ved høj varme sammen med 4 spsk olivenolie.
- Lynsteg de forkogte pastaer på panden med salt og peber.
- Steg derefter svampene på samme måde, med olivenolie, salt og peber.
- Anret retten med skiver af trøffel.
- Stænk med lidt Zelected Trøffelolie og Balsamico Glaze.
Spaghetti alla Puttanesca
Spaghetti alla Puttanesca er en klassisk italiensk pastaret, der findes i mange varianter og en af de mest ikoniske retter i det italienske køkken, kendt for sin intense smag og enkle tilberedning.…
Puttanesca Pasta
med kapers, oliven og ansjoser
Puttanesca Pasta er en klassisk italiensk pastaret med en farverig historie. Puttanesca pasta er en af de mest ikoniske retter i det italienske køkken, kendt for sin intense smag og enkle tilberedning.…
Hjemmelavet pasta
Det er faktisk ikke svært at lave hjemmelavet pasta. Her er en opskrift med hjemmelavet pasta til 4 personer, der kan lykkes i ethvert køkken. Fremstillingen af frisk pasta kræver ikke mange…