kr. 0,00

Pizza med tomatpesto, tomat, peberfrugt og oliven
Super populær vegetarpizza, der falder i alles smag. Pizzaen er velegnet både som del af brunch-buffeten eller som et lækkert sprødt indslag på tapasbordet.
Det skal du bruge
- Pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
- 1 glas Zelected Klassisk Tomat Pesto
- 1 pose frisk mozzarella ca. 125 g
- 1 glas Zelected Semidried Cherrytomater
- 1 glas Zelected Grillede Peberfrugter
- 1 glas Zelected Grillede Grønne Oliven uden sten
- 1 glas Zelected Kalamata Oliven
Sådan gør du
- Rul dejen ud til en rund pizza på et meldrysset bord og læg den på et stykke bagepapir.
- Smør bunden med pesto i et jævnt lag og læg mozzarella i skiver oven på.
- Fordel semidried tomat, strimlet peberfrugt og de grillede oliven oven på.
- Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 6-7 min. ved 275 °C ved traditionel over/under varme
- Tag pizzaen ud når osten er gylden og dejkanten sprød.
Velkomsthapsere med sprøde Crostini
Zelected Crostini kommer fra et lille italiensk bageri i landsbyen Dolcedo i det nordvestlige Ligurien. Crostini er dobbeltbagte, hvilket betyder, at brødet er bagt, hvorefter det er skåret i skiver og bagt…
Tortilla Wraps med grillede kødboller
Tortilla wraps er nem og lækker hverdagsmad. Og det kan laves i et utal af variationer. Prøv denne spicy version med chilikrydrede kødboller, avocado, grillede peberfrugter og Chipotle mayo.
Mini Pariserbøffer med løgchutney
En pariserbøf er en populær og elsket dansk smørrebrødsklassiker. Her serveret i miniformat, som fantastiske lækre mini pariserbøffer med friskrevet peberrod, løgchutney og hvidløgsmayonnaise. Perfekt som en lækker frokost, aftensmåltid eller som en…