Pizza med tomatpesto, tomat, peberfrugt og oliven

Pizza med tomatpesto, tomat, peberfrugt og oliven

Super populær vegetarpizza, der falder i alles smag. Pizzaen er velegnet både som del af brunch-buffeten eller som et lækkert sprødt indslag på tapasbordet.

Det skal du bruge

Sådan gør du

  • Rul dejen ud til en rund pizza på et meldrysset bord og læg den på et stykke bagepapir.
  • Smør bunden med pesto i et jævnt lag og læg mozzarella i skiver oven på.
  • Fordel semidried tomat, strimlet peberfrugt og de grillede oliven oven på.
  • Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 6-7 min. ved 275 °C ved traditionel over/under varme
  • Tag pizzaen ud når osten er gylden og dejkanten sprød.
Se også
Velkomsthapsere med sprøde Crostini

Velkomsthapsere med sprøde Crostini

Zelected Crostini kommer fra et lille italiensk bageri i landsbyen Dolcedo i det nordvestlige Ligurien. Crostini er dobbelt­bagte, hvilket betyder, at brødet er bagt, hvorefter det er skåret i skiver og bagt…

Se denne opskrift

Tortilla Wraps med grillede kødboller

Tortilla Wraps med grillede kødboller

Tortilla wraps er nem og lækker hverdagsmad. Og det kan laves i et utal af variationer. Prøv denne spicy version med chilikrydrede kødboller, avocado, grillede peberfrugter og Chipotle mayo.

Se denne opskrift

Mini Pariserbøffer med løgchutney

Mini Pariserbøffer med løgchutney

En pariserbøf er en populær og elsket dansk smørrebrødsklassiker. Her serveret i miniformat, som fantastiske lækre mini pariserbøffer med friskrevet peberrod, løgchutney og hvidløgsmayonnaise. Perfekt som en lækker frokost, aftensmåltid eller som en…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping