kr. 0,00
Pizza med tomatpesto, tomat, peberfrugt og oliven
Super populær vegetarpizza, der falder i alles smag. Pizzaen er velegnet både som del af brunch-buffeten eller som et lækkert sprødt indslag på tapasbordet.
Det skal du bruge
- Pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
- 1 glas Zelected Klassisk Tomat Pesto
- 1 pose frisk mozzarella ca. 125 g
- 1 glas Zelected Semidried Cherrytomater
- 1 glas Zelected Grillede Peberfrugter
- 1 glas Zelected Grillede Grønne Oliven uden sten
- 1 glas Zelected Kalamata Oliven
Sådan gør du
- Rul dejen ud til en rund pizza på et meldrysset bord og læg den på et stykke bagepapir.
- Smør bunden med pesto i et jævnt lag og læg mozzarella i skiver oven på.
- Fordel semidried tomat, strimlet peberfrugt og de grillede oliven oven på.
- Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 6-7 min. ved 275 °C ved traditionel over/under varme
- Tag pizzaen ud når osten er gylden og dejkanten sprød.
Se også
Røget kalkunsandwich med cheddarost og bacon
Denne klassiske kalkunsandwich er nem at lave og klar til at nyde på kun 5 minutter. En klassisk amerikanske snack der har det hele: Røget kalkunbryst, smagfuld cheddar, sprød bacon og frisk…
Madtærte med kartoffel, rødløg og soltørrede tomater.
Her er et tip til, hvordan dine madtærter altid bliver sprøde og lækre. Det er både nemt og hurtigt med Favorita bagemix og du skal blot tage stilling til, hvilket fyld der…
Awesome Avocado Toast
Dejlig avocado toast med tomatsalsa, avocadocreme, spejlæg og Cholula sauce på toppen. En nem og hurtig toast der smager forrygende. Avocadotoasten kan spises på alle tidspunkter af døgnet, men er især lækker…