kr. 0,00

Sprøde Tapas-skaller med lækkert fyld
Forkæl dine gæster med de sprødeste Tapas-skaller med lækkert fyld. Tapas-skallerne egner sig godt til alle typer cremet fyld og det er både nemt og hurtigt at gøre serveringsklar.
Her er 4 klassikere:
Rejer i spicy pesto med chili og hvidløg.
Tun salat med kapers, rødløg og hvidløgsmayonnaise.
Kyllingsalat med hvide asparges.
Varmrøget laksesalat med peberfrugtpesto.
Det skal du bruge
- 125 g Varmrøget laks
- 100 g Kogte rejer
- 1 dåse Tun i olie
- 1 stegt kyllingebryst eller inderfillet
- 1 pakke Zelected Tartellini
- 1 pakke Zelected Bouchées
- 1 glas Zelected Hvidløgs Mayo
- 1 glas Zelected Klassisk Chili/Hvidløg Pesto
- 1 glas Zelected Cremet Peberfrugt Pesto
- 1 glas Zelected Tapas Mayo
- Zelected Middelhavs Flagesalt
- Zelected Sort Peber Kværn
- 1 glas kapers
- grønne asparges
- 1-2 tomater
- 1 rødløg
- 1 æble
- Friske krydderurter
Sådan gør du
Rejer i spicy pesto
- Vend optøede og afdryppede rejer i lidt Chili/Hvidløg Pesto.
- Bland med grofthakkede friske tomater.
- Smag til med salt og peber.
- Kom rejerne i tartellini.
Tun bouchées
- Sæt tunen til afdrypning.
- Hak lidt kapers og rødløg og bland det med tunen.
- Bland med hvidløgsmayonnaise og smag til med salt og peber.
- Fordel tunsalaten i bouchées.
Bouchees kylling og grønne asparges
- Kom en lille skive stegt kyllingebryst i bouchées.
- Top med Tapas mayonnaise, fintsnittet grønne asparges og krydderurter.
Varmrøget laksesalat
- Pluk varmrøget laks fra hinanden.
- Bland med lidt hakket rødløg samt æble skåret i små tern.
- Rør det sammen med peberfrugtpesto efter.
- Smag til med salt og peber og fordel i tartellini.
Focaccia med grillede oliven, soltørrede tomater og syltede rødløg
Her er opskriften på et klassisk focacciabrød på baggrund af en lækker pinsadej som både er luftigt, har en blød krumme og en sprød skorpe. Focacciabrødet er toppet med grillede oliven, soltørrede…
Friterede Risottokugler med Torsk
Sprødstegte kugler af risotto er en anderledes og spændende måde at servere den klassiske italienske risret på. Her er der brugt torsk, men den kan sagtens udskiftes med andet fisk eller bacon.…
Festlige appetizere med sprøde butterdejsskaller
Butterdejskrustader med lækkert fyld den sprødeste forkælelse til dine gæster og er perfekt som appetizer eller som tilbehør til tapas. Bouchées er sprøde butterdejskrustader og en fransk delikatesse. Prøv at servere de…