kr. 0,00

Veggie Pizza med cherrytomater og syltede rødløg
Få opskriften her på en skøn veggie pizza her: Byt den klassiske tomatsovs ud med Zelected Cremet Tomat Pesto, som har en lækker, cremet konsistens og tilfører masser af smag til din pizza.
Det skal du bruge
- 1 portion pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
- 1 glas Zelected Cremet Tomat Pesto
- 1 glas Zelected Syltede Rødløg
- 250 g Mozzarella
- 1 bakke cherrytomater i forskellige farver
- 1 flaske Zelected Hvidløg/Persille Krydderolie
- Frisk Rucola salat
- Zelected Middelhavs Flagesalt
- Zelected Sort Peber Kværn
Sådan gør du
- Pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund.
- Smør pizzabunden med et tyndt lag cremet tomatpesto.
- Pluk Mozzarella i små stykker og fordel osten ovenpå.
- Skær cherrytomaterne i halve og dryp dem med lidt krydderolie.
- Top pizzaerne med med 2/3 af tomaterne.
- Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 6-7 min. ved 275°C traditionel over/under varme til osten er gylden og dejkanten er sprød.
- Læg derefter lidt syltede løgringe på pizzaen sammen med den sidste ⅓ af tomaterne.
- Top med frisk rucola og smag til med salt og peber.
Elote salat – Mexikanske gademajs
Elotes eller mexicansk gademajs, er en populær “antojito – lille lækkerbisken”, som du kan finde som street food over hele Mexico og USA. Denne ret kan variere, og den klassiske opskrift på…
Poke Bowl med grønlandske Rejer
Poke bowl stammer oprindeligt fra Hawaii, hvor retten blev udviklet af lokale fiskere som en enkel og nærende måde at nyde friskfanget fisk på – ofte serveret med ris, grøntsager og en…
Creamed corn – Flødestuvede majs
Creamed corn er flødestuvede majs. Flødestuvede majs er den perfekte kombination af sødme fra de supersøde majs med en silkeblød creamet sauce af fløde, smør, fløde og parmesan. Det er en populær…