Caputo focacciabrød oliven rosmarin

brands / Caputo
Caputo logo

Nok verdens bedste pizzamel

Favorita familie 2024

Syditalienske møller traditioner

Caputo er ægte italiensk mel fra den eneste aktive kornmølle i Napoli.
Kun de bedste korn­sorter finder vej til Caputo, så du kan bage sprøde pizza­bunde, lækre focaccia, bløde ciabatta­brød og dermed få den ægte smag af Napolis unikke gastronomiske traditioner.
Caputo mel er produceret med respekt for de gode råvarer og Italiens stolte madtraditioner.
Siden 1924 har Caputo dyrket Napolis rige kulinariske arv for at tilbyde fagfolk og bage­kendere det allerbedste inden for kvalitetsmel.

Mel for kreative madentusiaster

Mel fra Caputo er dedikeret til mad­entusiaster, restauratører og enhver, der elsker at udtrykke kreativitet i køkkenet og som søger den unikke og autentiske smag. Caputo mel er i en liga for sig og skabt til glæde for fagfolk og mestre i den hvide bagekunst.
Molino Caputo udvælger med den største omhu kun hvede af aller­højeste kvalitet. Kun det bedste korn bliver til Caputo mel. Hveden kværnes langsomt og nænsomt for ikke at beskadige stivelsen og proteinerne. Melet består af ren hvede, uden nogen former for til­sætnings­stoffer, hvilket giver en naturlig og autentisk smag. Caputo mel er velegnet til alle former for for­arbejdning, fra brød til pizza, eller til frisk pasta og er en garanti for enestående ydeevne samt bage­resultater af meget høj kvalitet.

Måske verdens bedste pizzamel

Noget af det absolut bedste mel, der produceres i verden, kommer fra italienske Mulino Caputo, og Caputo Pizzeria lever på alle måder op til produ­centens gode ry. Caputo Pizzeria er mel med et stort gluten­potentiale og derfor særdeles velegnet til pizzadej, der skal hæve i op til 48 timer.

Skal du lave klassisk napolitansk pizza, er Caputo Pizzeria derfor et sikkert valg, der giver en ekstra vel­smagende pizza med sprød bund og luftig krumme. Med Caputo Pizzeria får du et virkelig alsidigt mel, der også bruges af profes­sionelle pizza­bagere verden over.

Bag med Caputo mel

Kun det bedste korn bliver til caputo-mel

Siden 1924 har Caputo produceret det aller­bedste inden for kvalitetsmel.

Caputos mel er produceret med respekt for råvarer og tradi­tioner inden for Napolis kulinariske arv.

Mel fra Caputo er dedikeret til mad­entusiaster, restaurat­ører og alle der elsker at udtrykke kreativitet i køkkenet.

Prøv de unikke melvarianter fra Mulino Caputo

Caputo Aria tipo “0”
Perfekt til focaccia, pinsa pizza og moderne pizza.

Caputo pizzeria
Traditionelt pizzamel. Ideelt til højhydrerende dej. Let og hæver fantastisk.
Perfekt til klassisk napolitansk Pizza.

Caputo Semola
Dobbelt formalet durummel.
Ideel til frisk pasta og hårde hvedebrød.

Caputo Nuvola
Til duftende og luftige skorper. Et alsidigt mel, perfekt til focaccia, pandepizza og moderne pizza.

Caputo Pasticceria
Til kager og bagværk. Et mel specielt til svampede kager, mørdej, kiks og desserter.

Caputo Cuoco
Til lange hævetider.
Perfekt til velsmagende og velduftende brød.

Caputo Lievito
100% italiensk tørgær. Velegnet til alle typer hævning og perfekt til glutenfri opskrifter.