kr. 0,00

Øl-braiserede svinekæber med rodfrugter
Der er ikke noget bedre end simremad. Når efteråret rigtigt rusker er der ikke noget som lækker, mættende og varmende simremad. Tiden er selvfølgelig en stor del af hemmeligheden bag simremad. Men øl gør også ét eller andet, når det tilsættes. Der er mange smagsnoter i øl, som komplimenterer svinekæberne. Så en braisering med øl, gør at svinekæberne bliver helt perfekt møre og lækre.
Prøv denne smagfulde gryderet med ølbraiserede svinekæber og rodfrugter. Opskriften her er til 4 personer.
Det skal du bruge
- 1 kg svinekæber
- Zelected Ekstra Jomfru Olivenolie
- 1 glas Zelected Tomat Pesto
- 1 spsk mel
- 1 løg
- 2 hvidløg
- 1 pastinak
- 2 gulerødder
- 1 bladselleri
- 1 laurbærblad
- 2 timiankviste
- ½ tsk fennikel frø
- ½ l kraftig mørk og sødlig øl.
- 1 pose Zelected Middelhavs Flagesalt
- Zelected Sort Peber Kværn
- Ovnbagte kartofler
- 1 glas Zelected Trøffel Mayonnaise
Sådan gør du
- Puds svinekæberne og brun dem i lidt olie.
- Krydr med salt og peber og drys mel over kødet.
- Læg svinekæberne til side.
- Hak løget og brun det med knust hvidløg, snittet bladselleri, pastinak og gulerod i tern.
- Kom kæberne tilbage i gryden, tilsæt tomatpesto og varm retten godt igennem.
- Tilsæt laurbær, timian, fennikelfrø og øl, og kog op.
- Lad retten simre for svag varme under låg i 2-2½ time, til kæberne er godt møre.
- Si skyen over i en gryde, og skum fedtet af.
- Kog skyen kraftigt ind, til konsistensen er som tynd sirup.
- Kassér laurbærblade og timian.
- Anret kødet på urterne, og hæld skyen over.
- Pynt med frisk timian.
- Serveres med ovnbagte kartofler og trøffelmayonnaise
Majssalsa med tomat og lime
Majssalsa med tomat og lime er en farverig og lækker og som både er nemt, hurtigt og billigt at lave derhjemme. Majssalsa kan varieres i det uendelige og du kan variere med…
Creamed corn – Flødestuvede majs
Creamed corn er flødestuvede majs. Flødestuvede majs er den perfekte kombination af sødme fra de supersøde majs med en silkeblød creamet sauce af fløde, smør, fløde og parmesan. Det er en populær…
Elote salat – Mexikanske gademajs
Elotes eller mexicansk gademajs, er en populær “antojito – lille lækkerbisken”, som du kan finde som street food over hele Mexico og USA. Denne ret kan variere, og den klassiske opskrift på…